Antena 3 CNN Actualitate Firea: “Președintele și Orban instigă la dezordine constituțională și nerespectarea legii”

Firea: “Președintele și Orban instigă la dezordine constituțională și nerespectarea legii”

Liderul PSD la Bucureşti. Gabriela Firea a reacţionat dur după conferinţa de presă a preşedintelui Klaus Iohannis.

Firea: “Președintele și Orban instigă la dezordine constituțională și nerespectarea legii”
Sursa foto: Facebook
de Claudia Popovici    |    25 Noi 2020   •   21:00

Gabriela Firea consideră că, preşedintele alături de Guvernul Orban vor să provoace un scandal politic pentru a deturna atenţia publică de la problemele cu care se confruntă România în plină criză sanitară.

“Klaus Iohannis și Ludovic Orban încearcă cu disperare să provoace un scandal politic pentru a deturna atenția publică de la problemele deosebit de grave cu care se confruntă cetățenii, din cauza incompetenței guvernului PNL”, a spus Firea în postarea de pe Facebook.

Ea reaminteşte apoi situaţia sitemului sanitar şi a economiei menţionând că actuala guvernare este vinovată pentru acest eşec.

“Eșec total în gestionarea pandemiei! Spitalele sunt sufocate, anul școlar e compromis, salariații riscă să-și piardă locurile de muncă, inflația crește iar economia se prăbușește. Acestea sunt lucrurile grave de la care încearcă ei să abată atenția, pentru că ei sunt vinovați”, a mai precizat Gabriela Firea în postare de pe Facebook.

Firea: Rolul unui Guvern e să stimuleze economia pentru a produce prosperitate cetățenilor.

“Președintele și Orban instigă la dezordine constituțională și nerespectarea legii spunând că nu vor respecta decizia CCR dacă va aproba a doua oară majorarea pensiilor cu 40%.

Este practic un îndemn intolerabil de la cel mai înalt nivel pentru nerespectarea legilor statului și a regulilor democratice.

Argumentul că nu sunt bani este argumentul prostului care nu știe să guverneze.

Rolul unui Guvern e să stimuleze economia pentru a produce prosperitate cetățenilor”, a mai spus Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea PSD Klaus Iohannis
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close