Antena 3 Actualitate Firea: “Noul primar nu a produs nimic într-o lună de mandat. Decât multă, multă dezamăgire”

Firea: “Noul primar nu a produs nimic într-o lună de mandat. Decât multă, multă dezamăgire”

de Claudia Popovici    |    24 Noi 2020   •   21:00
Firea: “Noul primar nu a produs nimic într-o lună de mandat. Decât multă, multă dezamăgire”
Sursa foto: Hepta

Liderul PSD București, Gabriela Firea a postat un mesaj dur pe reţelele de socializare la adresa lui Nicuşor Dan pe care îl acuză că nu a produs nimic de când a preluat mandatul de primar general al Capitalei.

Mesajul vine după ce Nicușor Dan a anunţat că a renunțat la paza asigurată pe palierul unde se află biroul primarului, inclusiv la paza din fața biroului său, pentru care erau repartizați cinci polițiști locali, zilnic. El a dispus ca personalul care asigură paza Primăriei să fie redus de la 27 la 10 persoane.

În replică, Gabriela Firea a reacţionat dur printr-o postare pe reţelele de socializare.

 “Cum să nu faci nimic pentru oameni dar să te faci că lucrezi. Azi, un nou episod.Polițiștii locali din toată țara sunt la dispozitia Ministerului de Interne din martie, pe perioada stării de urgență și a celei de alertă. E lucru știut! Mă rog, dacă n-ai stat ascuns în dulap”, a spus Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

Nicuşor Dan: “Am promis că voi folosi personalul din instituțiile aflate în subordinea Primăriei la activități cu adevărat utile bucureștenilor”

“În loc de rezolvarea imediată a problemei apei calde și a căldurii - cum a promis, a salariului de 1400 de euro garantat in campanie, a începerii lucrărilor la metroul ușor, a reducerii poluării de la CET-urile guvenului, primarul dreptei unite se ocupă de polițiștii locali. El ne-a informat public. Ca pe o mare realizare! Adică, intră peste atribuțile ministrului de interne. Își inventează o temă, o preocupare, ca sa arunce praf în ochii bucureștenilor”, a mai spus Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

Firea: "Totul ar trebui să meargă ceas pentru că are guvernul de partea lui"

“Oamenii au nevoie de rezultate concrete, de continuarea investițiilor în spitale, șantierele ar trebui să duduie, totul ar trebui să meargă ceas pentru că are guvernul de partea lui.

Cu asta a defilat toată campania : va avea buget, fonduri, bani cu nemiluita de la guvern si proiecte aprobate pe bandă rulantă”, a mai spus Firea în postarea de pe Facebook.

Firea: “Noul primar nu a produs nimic într-o lună de mandat”

“În afară de proiectele muncite de mine și echipa mea, luni sau ani de zile, noul primar nu a produs nimic într-o lună de mandat. Decât multă, multă dezamăgire, pentru minciunile din campanie. Ușor, ușor iese adevarul la iveală! Vrăjeala lui din campanie a trecut. Acum îi roagă pe oameni să “aibă răbdare”, a încheiat mesajul de pe Facebook Gabriela Firea.

Nicuşor Dan: "Primăria nu trebuie să fie o fortăreață, ci o instituție deschisă, cu activitate transparentă"

"Este nepotrivit ca o Primărie, unde cetățenii trebuie să aibă acces pentru rezolvarea problemelor curente, să fie păzită ca o cetate. Am promis că voi folosi personalul din instituțiile aflate în subordinea Primăriei la activități cu adevărat utile bucureștenilor.

De acum, 20 de polițiști locali vor fi pe teren, împreună cu personalul de la Garda de Mediu. Sunt convins că vor face o treabă excelentă și își vor putea îndeplini misiunea de a asigura o viață mai bună cetățenilor. Eu, personal, nu am nevoie de pază la ușă, iar Primăria nu trebuie să fie o fortăreață, ci o instituție deschisă, cu activitate transparentă”, a transmis Nicușor Dan, informează Mediafax.

 

 


 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Nicușor Dan lider PSD

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close