Antena 3 CNN Actualitate Firea, după ce prefectul Capitalei nu a știut datele epidemiei: ”Atâta lipsa de responsabilitate rar mi-a fost dat să întâlnesc”

Firea, după ce prefectul Capitalei nu a știut datele epidemiei: ”Atâta lipsa de responsabilitate rar mi-a fost dat să întâlnesc”

Gabriela Firea afirmă că rar i-a fost dat să întâlnească atâta lipsă de responsabilitate și de umanitate, după ce prefectul Capitalei a făcut declarații neclare despre situația la zi a pandemiei.

Firea, după ce prefectul Capitalei nu a știut datele epidemiei: ”Atâta lipsa de responsabilitate rar mi-a fost dat să întâlnesc”
de Andreea Cigolea    |    19 Oct 2020   •   11:45

”Prefectul PNL al Capitalei, din concediu, a anunțat aseară la un post de televiziune că și nu știa numărul de infectări și nici dacă Bucureștiul trebuie să treacă în scenariu roșu cu școlile, adică toți elevii să studieze on-line. Atâta lipsa de responsabilitate și chiar de umanitate, rar mi-a fost dat să întâlnesc! Îl mai aud și pe primarul ales care tot anunță o . A aflat și el că e pandemie, după ce în primele 3 luni a stat ascuns. Nu a dus o pâine unui vârstnic sau un medicament unui suferind”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Spitalele din București, pregătite din martie

„Spitalele Capitalei sunt bine pregătite încă din martie, avem stocuri de materiale sanitare și de protecție, capacitatea de testare a crescut considerabil, testăm medici, profesori, elevi, farmaciști, vânzători, curieri etc. Fără . Fără declarații nesăbuite. Fără concedii. Fără cumpărături. Fără pauză. #DreaptaLaCumparaturi #HaosulDeDreapta”, conchide Firea.

Prefectul Capitalei a dat, duminică, la Digi24, declarații destul de neclare în legătură cu rata de infectare din București. Ulterior, Gheorghe Cojanu a motivat că era la cumpărături când a fost întrebat care este rata de infectare. Acesta a admis că se mai „bâlbâie” în comunicarea publică pentru că este permanent „în tensiune”.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea prefectul Capitalei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close