Antena 3 CNN Actualitate Firea, despre măştile neconforme: "PNL trebuie să își asume responsabilitatea pentru că românii și-au aruncat practic banii pe geam”

Firea, despre măştile neconforme: "PNL trebuie să își asume responsabilitatea pentru că românii și-au aruncat practic banii pe geam”

Liderul PSD la Bucureşti, Gabriela Firea a postat, joi seara, un mesaj dur la adresa Guvernului Orban pe care îl acuză că nu a fost în stare să controleze și să reglementeze comerțul cu măști neconforme, multe dintre ele ajungând să fie folosite chiar de personalul medical din linia întâi.

Firea, despre măştile neconforme: "PNL trebuie să își asume responsabilitatea pentru că românii și-au aruncat practic banii pe geam”
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    26 Noi 2020   •   19:45

Gabriela Firea, candidat PSD pentru senat din Capitală, susţine că oamenii sunt revoltaţi şi că pandemia a scăpat de sub control pentru că guvernul Orban nu şi-a făcut deloc treaba.

“De vorbă cu bucureștenii. Oamenii sunt revoltați. Guvernul PNL a avut nevoie de 10 luni de pandemie ca să constate că măștile pe care ne obligă să le purtăm sunt neconforme, deci nu doar am aruncat banii pe geam, dar – ceea ce este mai grav!- le purtăm degeaba pentru că nu ne protejează. Românii s-au îmbolnăvit cu zecile de mii și au murit cu miile din cauza guvernului Orban, care nu și-a făcut deloc treaba”, a spus Firea în postarea de pe Facebook.

Firea: “PNL trebuie să își asume responsabilitatea pentru că românii și-au aruncat practic banii pe geam”

“Cum Orban sau vreun ministru nu-și asumă nicio responsabilitate, singura modalitate de a da socoteală este prin vot pe 6 decembrie. Zeci de mii de oameni s-au contaminat, mii de oameni au murit deși au respectat regulile impuse de autorități din cauză că guvernul PNL nu a fost în stare să controleze și să reglementeze comerțul cu măști neconforme, multe dintre ele ajungând să fie folosite chiar de personalul medical din linia întâi”, a mai spus Firea în postarea de pe Facebook.

Firea: “Orban trebuie să plătească pe 6 decembrie pentru tot răul pe care l-au făcut și îl fac românilor”

“PNL trebuie să își asume responsabilitatea pentru că românii și-au aruncat practic banii pe geam pentru a cumpăra niște măști care nu le-au oferit nicio protecție.

Este un eșec grav al guvernului susținut de Dreapta Unită, iar vinovații, în frunte cu Iohannis și cu Orban trebuie să plătească pe 6 decembrie pentru tot răul pe care l-au făcut și îl fac românilor”, a conchis Gabriela Firea

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea PSD
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close