Antena 3 CNN Actualitate Firea, despre Klaus Iohannis: “Se manifestă ca un președinte disperat de partid care vede că pierde teren”

Firea, despre Klaus Iohannis: “Se manifestă ca un președinte disperat de partid care vede că pierde teren”

Liderul PSD București, Gabriela Firea a postat un mesaj dur pe reţelele de socializare după ce Klaus Iohannis a atacat din nou Partidul Social Democrat, într-o declarație de presă susținută marți seară, la Cotroceni.

Firea, despre Klaus Iohannis: “Se manifestă ca un președinte disperat de partid care vede că pierde teren”
de Claudia Popovici    |    24 Noi 2020   •   23:10

Gabriela Firea consideră declaraţia de presă a preşedintelui un derapaj antidemocratic. Ea acuză Guvernul Orban pentru gestionarea execrabilă a pandemiei.

“A propos de derapajul antidemocratic al președintelui Iohannis din această seara, câteva precizări. LuCovid Orban, girat de Klaus Iohannis, este responsabil pentru gestionarea execrabilă a pandemiei”, a spus Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

Ministrul sănătății, Nelu Tătaru, a fost lăudat, marți seară, de președintele Klaus Iohannis pentru modul în care a gestionat până acum pandemia de coronavirus. Șeful statului i-a convocat la Vila Lac 1 pe premierul Ludovic Orban și pe miniștrii Florin Cîțu și Nelu Tătaru.

“Omul girat de el la Sănătate, Neluțu Tătaru, a blocat singura modalitate de reducere a contaminării comunitare - testarea extinsă.

Omul girat de el la Primărie - fratele interlopilor -, nu mișcă un deget pentru oameni, zero acțiuni, mai nou blochează intenționat, cu sprijin liberal, alegerea viceprimarului USR-Plus - ceea ce frânează activitatea în București.

Omul girat de el la Finanțe - Vasi Deficit Selfie Cîțu -, ne-a îndatorat pe următoarele generații, omul girat de el la Educație - Anisie Pepsiglas -, nu are nicio soluție viabilă pentru sprijinul elevilor și profesorilor, a mai și promis tablete care nu au sosit, omul girat de el la Energie - Virgilică Condamnare Popescu -, nu modernizează CET-urile care poluează Capitala, omul girat de el la Muncă - Violeta Bau Bau Alexandru -, va rămâne în istorie cu “performanța” unui milion de șomeri.

Tot președintele țării a girat, chiar aplaudat, închiderea școlilor, a piețelor, măsurile aspre care au distrus industria HoReCa.

Faptul că numește pensiile si alocațiile “pomeni” vorbește explicit despre cât de mult îl doare sufletul de oameni. De oamenii simpli - foarte mulți în România -, pentru care alocația și pensia sunt vitale”, a mai spus Firea în postarea de pe Facebook.

Firea: “Klaus Iohannis nu mai păstrează nicio aparență constituțională”

“Un președinte de țară trebuie să se ridice deasupra luptei politice, deasupra conflictelor din campaniile electorale.

Trebuie să fie președinte și pentru românii care nu au fost la vot, și pentru cei care au fost și au votat altceva decât partidul său, adică PSD, USR - Plus, UDMR, Pro România, PMP etc

Klaus Iohannis nu mai păstrează nicio aparență constituțională! Nu mai are nicio sfială! Nicio limită”, a mai spus Firea în postarea de pe Facebook.

Firea: “Oamenii văd și înțeleg. Nu mai pot fi manipulați și duși pe piste false"

“Se manifestă ca un președinte disperat de partid care vede că pierde teren și începe să facă greșeli.

Zilele trecute, mai renunțase la vinovatul de serviciu : Peee- seee- deeee!! Și se comporta ca un șef de agenție de marketing și publicitate pentru vaccinul anti-covid.

Aflând că românii nu sunt așa de entuziasmați să se vaccineze cu un vaccin care nici nu este omologat definitiv, nu este dat în producție, sunt încă multiple controverse, a abandonat tema vaccinului și a revenit la dragostea, pardon!, ura cea dintâi : Pe-se-deee!!! Cu un așa președinte de facto, PNL calcă vertiginos pe urmele PNȚ-CD. Să nu-i deranjăm!

Oamenii văd și înțeleg. Nu mai pot fi manipulați și duși pe piste false. Și nici cu zăhărelul”, a conchis Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

 

 

×
Parteneri
Horoscop 27 septembrie 2023. Berbecii vindecă răni din trecut
x close