Antena 3 CNN Actualitate Firea, reacție dură la acuzațiile lui Nicușor Dan: "Sper să își dea seama că minciuna are picioare scurte"

Firea, reacție dură la acuzațiile lui Nicușor Dan: "Sper să își dea seama că minciuna are picioare scurte"

Gabriela Firea a reacționat, miercuri, după ce primarul general ales, Nicușor Dan, a afirmat că banii europeni pentru reabilitarea infrastructurii de apă în Capitală nu au fost contractați de Primăria Generală. Fostul edil spune că Nicușor Dan își începe cu un șir de minciuni mandatul de primar.

Firea, reacție dură la acuzațiile lui Nicușor Dan: "Sper să își dea seama că minciuna are picioare scurte"
de Gabriel Dano    |    30 Sep 2020   •   18:45

"Am asistat la câteva minute de minciuni înșiruite de domnul Nicușor Dan. Este păcat că începe cu stângul acest mandat. Așteptăm să depună jurământul. Poate după acest moment își va da seama că minciuna are picioare scurte. Patru ani de zile echipa de la Primăria Capitalei condusă de mine a îndeplinit toate condiționalitățile impuse de la Bruxelles pentru atragerea celor 300 de milioane de euro fonduri europene, realizarea strategiei economice a Bucureștiului din punct de vedere energetic, studiul de fezabilitate.

Am lucrat foarte greu în ultimele luni cu Ministerul Fondurilor Europene pentru a ne primi și accepta aplicația, ne-am mai cerut anumite clarificări pe care noi le-am dat la timp, dar ei nu ne-au răspuns decât peste luni bune și în acest moment nu mai există nimic de făcut, nimic de îndeplinit pentru obținerea acestor bani. (...)

Deci, toate-toate obligațiile asumate și care erau și criterii de eligibilitate s-au realizat în timpul mandatului meu. Este atât de ușor să vii la televizor și să spui că nu s-au obținut acești bani câtă vreme toate eforturile au fost făcute în timpul mandatului meu", a spus Gabriela Firea.

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Nicușor Dan
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close