Antena 3 CNN Actualitate Fiul lui Bercea Mondial, "Ambasador", îşi va boteza copilul "DNA Iulian"

Fiul lui Bercea Mondial, "Ambasador", îşi va boteza copilul "DNA Iulian"

Fiul lui Bercea Mondial, "Ambasador", îşi va boteza copilul "DNA Iulian"
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    09 Iul 2014   •   10:33

Fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel - cunoscut ca şi Ambasador -, îşi va boteza copilul "DNA Iulian", potrivit Gândul.info.

Florin Anghel le-a spus unor rude că a ales acest nume în cinstea Parchetului anticorupţie care îl investighează. Clanul interlop Bercea mai are un membru cu nume exotic. Este vorba de unul dintre fiii lui Bercea Mondial, care a fost botezat „Judecător”.

Fiul lui Bercea Mondial a fost trimis în judecată în dosarul de şantaj, fiind şi cel care l-a denunţat pe fratele preşedintelui pentru înşelăciune şi trafic de influenţă.

De asemenea, Florin Anghel a fost condamnat definitiv la opt ani de închisoare, în dosarul în care tatăl său a primit 10 ani pentru tentativă de omor.

VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie

Pe 20 iunie, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel.


Citiţi şi: 
Cazul Băsescu-Bercea Mondial: Cronologia unei muşamalizări

×
Subiecte în articol: Bercea Mondial ambasador
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close