Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîțu, cu o zi înainte de moțiunea de cenzură: ”Sper că această coaliție are un plan, nu doar să dea jos Guvernul”

Florin Cîțu, cu o zi înainte de moțiunea de cenzură: ”Sper că această coaliție are un plan, nu doar să dea jos Guvernul”

Premierul Florin Cîțu a spus astăzi, într-o conferință de presă, că parlamentarii PNL vor participa mâine la ședința în care se votează moțiunea de cenzură, dar nu vor vota. „Orice scenariu este pe masă” dacă moțiunea va trece, spune premierul.

Florin Cîțu, cu o zi înainte de moțiunea de cenzură: ”Sper că această coaliție are un plan, nu doar să dea jos Guvernul”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    04 Oct 2021   •   12:52

„De mâine, dacă trece această moțiune, orice scenariu este pe masă. Mă voi uita către această nouă coaliție, condusă de PSD înțeleg, PSD-USR-AUR. Dacă au un plan, eu sper că nu vor doar să dea jos Guvernul și după aceea să se uite cum țara rămâne în haos. Vom vedea ce propunere vine de la această nouă majoritate și ne vom face planuri în funcție de aceasta.”, a declarat Florin Cîțu.

Acesta crede că PSD va veni cu o propunere de premier:

„Eu cred că va fi totuşi o propunere a PSD, susţinută de USR şi AUR pentru premier. Vom vedea.”

PSD a depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor. Jos Guvernul Cîţu”.

Premierul Florin Cîţu a apreciat joi seara că are şanse mai mari de 50% ca Guvernul să supravieţuiască moţiunii de cenzură de marţi, potrivit Mediafax.

Mâine, 5 octombrie, Parlamentul României se va întrui în şedinţa reunită a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru a dezbate şi a supune la vot moţiunea de cenzură iniţiată de PSD.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close