Antena 3 CNN Actualitate Florin Piersic, despre prima sa călătorie cu avionul în Franța: "Mama mi-a dat un pui fript să iau cu mine la Paris"

Florin Piersic, despre prima sa călătorie cu avionul în Franța: "Mama mi-a dat un pui fript să iau cu mine la Paris"

Actorul Florin Piersic a povestit la Antena 3, în interviul cu Dan Negru, despre prima să călătorie cu avionul. Îndrăgitul actor avea 22 de ani când urma să plece către Paris, iar mama lui l-a anunţat pe scara avionului, că i-a pregătit un pui fript.

Florin Piersic, despre prima sa călătorie cu avionul în Franța: "Mama mi-a dat un pui fript să iau cu mine la Paris"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    25 Dec 2021   •   00:15

În Ajunul Crăciunului, Antena 3 v-a pregătit o ediţie cu totul specială.

În interviul realizat de Dan Negru, Florin Piersic a povestit despre prima dată când a călătorit peste hotare.

Florin Piersic, despre prima sa călătorie cu avionul

"Ţin minte tot. Vreau să vă spun că cu memoria stau extraordinar. Întrebarea lui (n.r., Dan Negru) este bună. Cum am călătorit prima dată? Aveam 22 de ani jumătate. Era aprilie când am fost anunțat de un domn care, în tramvaiul 5 din București, mi-a zis că m-a văzut în filmul «Ciulinii Bărăganului». Mi-a zis că o să fiu reprezentantul României la Cannes.

Să mă bată Dumnezeu dacă știam ce e aia Cannes. M-am dus acasă, mi-am întrebat părinții dacă au auzit de Cannes. Am luat o hartă, ne-am uitat pe ea, am zis că e în Franța. Plec în Franța! Mama... smoching, chestii, papion... să mă pregătesc să plec în Franța. Eram înnebunit, nu-mi venea să cred că eu, la 22 de ani și, o să ajung în Franța. Unde? La Paris!", a povestit Florin Piersic.

Florin Piersic povesteşte momentul amuzant cu puiul fript

"M-am suit în avion, scumpa mea mamă m-a condus până la avion. Atât i-a vrăjit pe cei de la frontieră că i-au dat voie să vină cu mine. Așa ceva nu s-ar putea face acum. Mi-a spus, pe scara avionului, că mi-a pregătit un pui fript.

Nu m-am suit bine când vine o stewardesă...<> Așa ziceam noi ăștia care eram mai tineri și vedeam una mai drăguță. Nici nu știu, dar asta e! Bun, mă sui în avion și scot puiul. Mi-era foame, ce? N-am voie să mănânc? În momentul acela, Gopo (n.r. Ion Popescu-Gopo), pe care nu-l cunoșteam, mi-a spus <>. I-am zis că mi-e foame. <>. I-am zis păi ce, e crâșmă aici în avion să ne dea mâncare?", a povestit Florin Piersic.

 

 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close