Antena 3 CNN Actualitate Focuri de armă în Colentina. Un interlop a tras în mascaţii care veniseră să-l aresteze

Focuri de armă în Colentina. Un interlop a tras în mascaţii care veniseră să-l aresteze

Focuri de armă în Colentina. Un interlop a tras în mascaţii care veniseră să-l aresteze
21 Noi 2008   •   19:03

S-au dus să reţină un interlop din clanul Chira si s-au ales cu câteva gloanţe venind spre ei. O operaţiune de reţinere a unui urmărit general s-a trasformat într-o vânătoare de poliţişti şi mascaţi. Una dintre rudele a infractorului îi aştepta cu arma încărcată.
Cartierul Colentina, ora 5:40 dimineaţa. Poliţiştii de la Urmăriri aveau o misine simplă. Să-l reţină pe unul dintre membrii clanului Chira, dat în urmărire generală pentru viol şi lipsire de libertate şi care se ascundea într-o casă din Colentina. Totul părea să decurgă normal. Dar s-a lasat cu focuri de armă.
Conform procedurii unul dintre mascaţii de la SIAS s-a urcat pe gard ca să deschidă poarta pentru ca poliţiştii să intre. Primul luptător care a încercat să intre a fost întâmpinat cu foc de armă. Într-o secundă, luptătorul zăreşte o ţeavă de puscă îndreptată spre el. Reacţionează imediat, şi îşi salvează viaţa.
Primele alice trec la câţiva milimetri de capul mascatului. În câteva clipe agresorul mai descarcă de două ori puşca de vânătoare. Lupătorii de la SIAS şi-au scos şi ei armele, au tras un gloţ în aer şi l-au somat pe cel care i-a luat la ţintă. Furios, bărbatul a mai apăsat odată pe trăgaci. Unul dintre poliţişti a reuşit să se urce pe o magazie şi cu un pistol cu gloanţe de cauciuc a tras asupra interlopului. Atins de alicele de cauciuc, agresorul a acceptat să se predea.
Poliţiştii de SIAS şi cei de la Urmăriri au intrat apoi în curte şi l-au găsit şi pe cel de-al doilea bărbat care se ascundea în podul casei. Pentru oamenii din zonă a fost o dimineaţă de coşmar.
Strada pe care a avut loc incidentul arată acum ca după bombardament. Poliţiştii şi procurorii au închis astăzi zona şi au ridicat toate probele de la faţa locului. S-au găsit peste 30 de alice. Gheorghe Chira, şi unchiul său, Marian Manolache au fost reţinuţi şi audiaţi.

Observator

×
Subiecte în articol: politisti mascati focuri de arma
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close