Antena 3 CNN Actualitate Focuri de armă, la un magazin din Curtea de Argeş. Mai mulţi rromi, suspectaţi de furt, au fugit

Focuri de armă, la un magazin din Curtea de Argeş. Mai mulţi rromi, suspectaţi de furt, au fugit

Focuri de armă, la un magazin din Curtea de Argeş. Mai mulţi rromi, suspectaţi de furt, au fugit
Sursa foto: arme
11 Feb 2009   •   23:08

Un agent de poliţie a făcut uz de armă, miercuri seara, în parcarea de la intrarea unui supermarket din Curtea de Argeş, pentru a dipersa un grup de persoane de etnie rromă, care intraseră în conflict cu agenţii de pază ai magazinului.
Poliţistul a tras trei focuri de avertisment în plan vertical fără a răni pe cineva, după ce doi agenţi de pază fuseseră răniţi, ca urmare a faptului că încercaseră să reţină două persoane suspecte de furt din complexul comercial, iar în zonă îşi făcuseră apariţia, coborând din autoturisme, circa 30 de indivizi sosiţi în ajutorul celor suspectaţi de furt.
În urma intervenţiei unui echipaj de poliţie venit de urgenţă la faţa locului agresorii au fugit. Poliţiştii spun ca au identificat, totuşi, câţiva dintre aceştia, dar nu au putut să-i reţină. Surse din cadrul anchetatorilor afirmă că, în conformitate cu legislaţia în vigoare, abia mâine dimineaţa ar putea să pătrundă în casele suspecţilor pentru a continua cercetările.
Agerpres

×
Subiecte în articol: politisti focuri de arma
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close