Antena 3 CNN Actualitate Fosta soţie a lui Petre Roman, presată să părăsească locuinţa din Primăverii

Fosta soţie a lui Petre Roman, presată să părăsească locuinţa din Primăverii

Fosta soţie a lui Petre Roman, presată să părăsească locuinţa din Primăverii
Sursa foto: Foto: Videonews
13 Aug 2011   •   23:12

Cu o săptămână înainte de următorul termen în războiul cu RA-APPS (Regia Autonomă - Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat), Mioara Roman trece la atac. Fosta soţie a lui Petre Roman susţine că i s-a impus o chirie uriaşă de 6.000 euro, doar pentru a fi obligată să părăsească locuinţa.

Pe 18 august, mai are de trecut un hop. Instanţa i-ar putea cere să-şi achite datoria de 250.000 de euro către Regie.

Mioara Roman se judecă cu RA-APPS-ul de patru ani. Ea crede că miza este de fapt terenul de sub casă, care s-ar putea transforma în gradină, pentru blocul ridicat în apropiere. Presiunile ar fi mari, mai ales că zona este selectă. Mioara Roman crede că, într-un final, va fi nevoită să-şi facă bagajele.

Familia Roman s-a mutat în casa din Primăverii acum 21 de ani. Pe atunci era proprietatea ICRAL-ului (Întreprinderea de Construcţii, Reparaţii şi Administrare Locativă). În 1996, a intrat în proprietatea RA-APPS, iar chiria era în jur 5-600 de euro. Când a început construcţia blocului de lux, chiria s-a mărit de zece ori.

Motivul invocat de Regie a fost că s-a reevaluat imobilul. Mioara Roman are o pensie de 1.700 de lei. Chiria nu a plătit-o din 2008, iar datoria ajunge la 250.000 de euro. RA-APPS nu a dorit să comenteze în nici un fel cazul.

 



×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close