Antena 3 CNN Actualitate El este fostul iubit al Iulianei, mama care s-a aruncat cu copiii de pe un bloc din Timișoara. Marcel o amenința că îi ia copiii

El este fostul iubit al Iulianei, mama care s-a aruncat cu copiii de pe un bloc din Timișoara. Marcel o amenința că îi ia copiii

Rudele fostului soț al Iulianei, mama care s-a aruncat de pe blocul din Timișoara cu cei doi copii, spun că femeia se despărțise recent de iubitul ei, pe nume Marcel, care o teroriza și o amenința că îi ia copiii.

El este fostul iubit al Iulianei, mama care s-a aruncat cu copiii de pe un bloc din Timișoara. Marcel o amenința că îi ia copiii
de Andreea Borboros    |    05 Mai 2022   •   10:31

Soacra Iulianei, Elisabeta Darotz, a oferit noi detalii în acest caz pentru Antena 3. Se pare că acesta este un influent om de afaceri din Timișoara

Și potrivit tatălui celor doi copii, fostul iubit al Iulianei ar fi ameninţat-o în repetate rânduri şi ar fi făcut chiar o obsesie pentru ea. Ei se despărţiseră de puţin timp, iar de atunci şi până în ziua fatidică, bărbatul ar fi urmărit-o pas cu pas.

Iuliana s-ar fi plâns apropiaţilor de acest lucru, însă nu a mers şi la Poliţie, a mai povestit fostul soţ.

”Știam de relația lor. De la ea știu că o amenința că ia copiii. Nu l-am cunoscut niciodată pe omul ăsta. Iulia era o mamă foarte bună, își iubea foartea mult copiii. Înainte cu o lună, de ziua mea, mi-a zis că vrea să plece, să se reîntoarcă la noi în familile, că Marcel o amenință că îi ia copiii”, a declarat soacra Iulianei.

Iuliana se plângea că este terorizată de fostul iubit

Pentru anchetatori, se conturează acum şi ipoteza ca Iuliana să fi fost ameninţată de fostul iubit, un bărbat influent din oraş.

Femeia, care era absolvent de Psihologie, lucra ca agent imobiliar şi urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei, Alex. Luna trecută, cei doi s-au împăcat, după ce bărbatul a venit în ţară, apoi a plecat din nou.

Cei doi divorțaseră în 2020, după care femeia a încercat să-și refacă viață alături de alt bărbat, cel despre care acum se spune că ar fi terorizat-o.

Fostul soţ al Iulianei, mama din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii, a fost audiat miercuri şi s-a schimbat încadrarea în cazul dosarului morţii minorilor, din omor din culpă în omor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Timișoara
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close