Antena 3 CNN Actualitate Fostul manager de la Malaxa s-a apucat de turnat la DNA

Fostul manager de la Malaxa s-a apucat de turnat la DNA

Fostul manager de la Malaxa s-a apucat de turnat la DNA
22 Apr 2017   •   16:46

Managerul de la Malaxa a început să toarne la DNA în speranța că va scăpa de gratii. Florin Secureanu este acuzat de luare de mită și delapidare și se află în arestul preventiv din decembrie 2016.

Tribunalul Bucureşti a prelungit, la începutul lunii aprilie, mandatul de arestare preventivă în acest caz. „Din actele dosarului se poate constata că există probe din care rezultă suspiciunea rezonabilă că inculpatul a săvârşit infracţiunile de luare de mită în formă continuată şi delapidare în formă continuată, faptul că perseverenţa infracţională a acestuia este pe deplin probată, iar activitatea infracţională este una vastă urmează să se aprecieze că din dosarul cauzei reiese că în raport de infracţiunea de delapidare s-au înregistrat 1075 de acte materiale, iar în raport de infracţiunea de luare de mită este vorba de 470 de acte materiale, iar în raport de această activitate infracţională după punerea în mişcare a acţiunii penale au rezultat indicii cu privire la săvârşirea şi altor infracţiuni de abuz în serviciu sau delapidare care va duce pe cale de consecinţă la amplificarea prejudiciului concret stabilit până la acest moment”, a arătat procurorul DNA.

Avocatul fostului manager a arătat că Secureanu dorea să construiască şi un spital in colaborare cu universitatea din Bologna, că este autor de cărţi, şi o persoană publică fără pată. „Ar fi util pentru soluţionarea cauzei, la pagina 2 din referat cum că a pus la dispoziţie înregistrări audio video, probe cu înscrisuri, precum şi două denunţuri care confirmă implicarea unor persoane din conducerea administraţia şi politică a statului român”, se arată în încheierea Tribunalului Bucureşti. Avocatul a cerut cercetarea lui Secureanu sub control judiciar sau sub arest la domiciliu.

×
Subiecte în articol: Florin Secureanu DNA

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close