Antena 3 Actualitate Fostul ministru al Justiției Florin Iordache: „Nu sunt în tabăra lui Dragnea, ci în cea a PSD-ului”

Fostul ministru al Justiției Florin Iordache: „Nu sunt în tabăra lui Dragnea, ci în cea a PSD-ului”

14 Iun 2017   •   13:18
Fostul ministru al Justiției Florin Iordache: „Nu sunt în tabăra lui Dragnea, ci în cea a PSD-ului”
Sursa foto: Foto: gov.ro

Florin Iordache, omul care a fost forţat să plece din Guvern în urma protestelor, spune că el nu este în tabăra lui Dragnea, ci a PSD şi că nu e nicio tragedie ca un ministru sau altul să plece, dacă activitatea lor e considerată nesatisfăcătoare.

La urma urmei, toţi au fost numiţi de CEx deci tot CEx le poate spune să plece, a declarat Iordache, în exclusivitate pentru Antena 3.

„În primul rând o precizare, nu sunt în tabara lui Dragnea, eu sunt în tabara PSD. Eu mi-am asumat acel moment și am plecat de la Ministerul Justiției pentru că nu am vrut să mut presiunea din stradă pe Guvern.

Așa cum au fost numiți prin vot al CEx, așa pot fi și demisi și nu este un capăt de țară dacă un coleg sau mai mulți sau întreg cabinetul va fi evaluat azi și se va constata caă e bine să venim cu altă formulă de Guvern și atunci trebuie pornit de la acel fapt”, a declarat fostul ministru al Justiției.

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close