Antena 3 CNN Actualitate Fostul ministru Chiuariu, invidiat de colegii de ŞPAGĂ

Fostul ministru Chiuariu, invidiat de colegii de ŞPAGĂ

Fostul ministru Chiuariu, invidiat de colegii de ŞPAGĂ
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    19 Ian 2015   •   23:30

Fostul ministru al Justiţiei, Tudor Chiuariu, a stârnit invidia celorlalţi inculpaţi în dosarul retrocedărilor.

Fostul deputat Ioan Adam califică drept excepţional onorariul iniţial al lui Chiuariu: 2 milioane de euro. El luase banii de la Gheorghe Sturdza ca să intervină pe lângă prefectul de Bacău.

La fel de impresionat de cooptarea lui Chiuariu în afacerea cu păduri a fost şi Viorel Hrebenciuc, arestat pentru corupţie în acelaşi dosar. 

Viorel Hrebenciuc şi-a recunoscut parţial faptele de care este acuzat, arată procurorii DNA, care se pregătesc să finalizeze dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi să îl trimită în instanţă, după ce au cerut prelungirea cu 15 zile a măsurilor preventive luate în cazul inculpaţilor din dosar.

Fostul ministru al Justiţiei, Tudor Chiuariu, este acuzat pentru trafic de influenţă şi spălare de bani în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri. El urma să primească 2,5 milioane de euro drept şpagă, pentru că ar fi intervenit ca retrocedarea de 43.000 de hecatre de pădure să aibă loc. Chiuariu ar fi cerut banii de la Paltin Sturdza şi Viorel Hrebenciuc pentru a interveni pe lângă prefectul de Bacău
 

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close