Antena 3 Actualitate Fostul premier Vlad Filat, anunț dureros pe Facebook la o zi după condamnare: ”Divorțez!”

Fostul premier Vlad Filat, anunț dureros pe Facebook la o zi după condamnare: ”Divorțez!”

28 Iun 2016   •   19:18
Fostul premier Vlad Filat, anunț dureros pe Facebook la o zi după condamnare: ”Divorțez!”
Sursa foto: Foto: Vlad Filat/Facebook

Fostul premier al Republicii Moldova Vlad Filat a anunțat, într-o postare pe Facebook, că a luat decizia să divorțeze de soția sa, Angela Gonța.

„Pentru a evita speculaţiile la acest subiect, precizez că decizia de a divorţa de Angela Gonţa îmi aparţine în totalitate. Este o decizie extrem de dureroasă pentru mine, dar cred că este cea mai corectă”, a scris Vlad Filat.

Vlad Filat își cere scuze de la soția sa ”pentru mizeriile mediatice la care a fost supusă în toată această perioadă de către presa de buzunar, mizerii care cu siguranţă vor continua, pentru că ei, ca nişte laşi, au decis să lupte nu doar cu mine, dar şi cu familia mea”.

Fostul premier al Republicii Moldova Vlad Filat a fost condamnat, luni, la nouă ani de închisoare, potrivit portalului de ştiri Unimedia. Totodată, fostul premier moldovean va trebui să achite o amendă de 60 de mii de lei (moldoveneşti) şi nu va avea dreptul de a ocupa vreo funcţie publică pe o perioadă de 5 ani.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close