Antena 3 CNN Actualitate Fotografii recente cu Nicolae Popa, realizate în timpul procesului de extrădare

Fotografii recente cu Nicolae Popa, realizate în timpul procesului de extrădare

Fotografii recente cu Nicolae Popa, realizate în timpul procesului de extrădare
Sursa foto: Foto: Antena 3
30 Noi 2010   •   08:50

Pentru prima dată în ultimii 10 ani, presa internaţională a publicat imagini cu Nicolae Popa, unul dintre condamnaţii în procesul FNI. Fotografiile au fost făcute în capitala indoenziană, Jakarta, pe când Popa participa la procesul care-i stabilea extrădarea.

Între timp, la Bucureşti, procesul în care Sorin Ovidiu Vîntu este acuzat de favorizarea infractorului a fost amânat până pe 6 decembrie.

Cele mai recente poze cu fostul administrato Gelsor au fost publicate de agenţia Reuters şi preluate de site-ul Daylife. Imaginile îl prezintă pe Popa în instanţă şi împreună cu avocatul său.

În 2006, Nicolae Popa fost condamnat în absenţă de un tribunal românesc, pentru înşelarea a peste 100.000 de persoane prin intermediul FNI. Pedeapsa lui se ridică la 15 ani de închisoare. Bărbatul a fost arestat în capitala indoneziană Jakarta, în urmă cu un an iar autorităţile din Bucureşti au cerut extrădarea sa.

În urmă cu cîteva zile, un purtător de cuvânt al poliţiei indoneziene a anunţat că Popa va fi trimis în scurt timp ţara noastră ca să-şi execute sentinţa.

Între timp, procesul în care omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu este acuzat de favorizarea infractorului a fost amânat până pe 6 decembrie. Vîntu este acuzat în dosarul privind fuga din ţară a lui Nicolae Popa.

 




 

 

×
Subiecte în articol: Nicolae Popa fotografie proces extradare
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close