Antena 3 CNN Actualitate Furtunile au făcut prăpăd în ţară. O femeie a murit lovită de trăsnet

Furtunile au făcut prăpăd în ţară. O femeie a murit lovită de trăsnet

Furtunile au făcut prăpăd în ţară. O femeie a murit lovită de trăsnet
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Iul 2015   •   08:14

Vremea extremă a făcut prăpăd în mai multe localităţi din judeţele Neamţ şi Suceava. O femeie a murit după ce a fost lovită de trăsnet, un bărbat a fost rănit de o grindă smulsă de furtună, iar casa unor bătrâni a ars din temelii după ce s-a aprins de la un fulger. Vijelia a smuls mai mulţi copaci din rădăcini şi a rupt reţele de electricitate, iar grindina a pus la pământ culturile oamenilor.

Grindina şi furtuna au ras totul în calea lor în mai multe sate din Neamţ. Un ropot de 20 de minute a distrus grădinile şi livezile oamenilor. În mai multe gospodării, vijelia a desprins ţigla de pe acoperişuri şi a spart pereţii caselor.

Potopul s-a abătut şi peste mai multe localităţi din judeţul Suceava. A plouat cu tunete şi fulgere, iar un trăsnet a ucis o bătrână care încerca să-şi adăpostească animalele din calea vijeliei.

Un alt fulger a aprins şi gospodăria unor bătrâni. Proprietarul a fost la un pas să ardă şi el, după ce o grindă în flăcări a căzut peste el. Iar soţia lui a făcut atac de panică.

Cei doi bătrâni au fost duşi la spital pntru îngrijiri medicale. Când vor fi externaţi, nu vor avea unde să stea, pentru că locuinţa le-a ars din temelii.

×
Subiecte în articol: furtuna
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close