Antena 3 CNN Actualitate Gabriel Cotabiță povestește cum și-a cunoscut actuala soție, cu 30 de ani mai tânără: ”Lumea a spus că este din interes. Ea mă iubește”

Gabriel Cotabiță povestește cum și-a cunoscut actuala soție, cu 30 de ani mai tânără: ”Lumea a spus că este din interes. Ea mă iubește”

Gabriel Cotabiță a povestit pentru Antena 3 cum a întâlnit-o pe actuala lui soție, Alina, cu 30 de ani mai tânără decât el.

Gabriel Cotabiță povestește cum și-a cunoscut actuala soție, cu 30 de ani mai tânără: ”Lumea a spus că este din interes. Ea mă iubește”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Noi 2021   •   18:28

Gabriel Cotabiță era un necunoscut pentru Alina în momentul în care s-au întâlnit la un concert de-al lui.

„Alina a ajuns la spectacole pentru că maică-sa a luat-o pe ea la un spectacol de-al meu. Nici măcar nu știa cine sunt (n.r. actuala soție). Ea a reușit să facă pentru mine niște lucruri pe care foarte puține femei le-au făcut în viața asta pentru mine. Și-a câștigat locul, pe care oricum nu și-l dorea.

Atunci când i-am zis ”N-ar fi bine să ne căsătorim?”, a zis ”Tu ești serios? Sigur ți-ai revenit?”. Toată lumea a zis că este din interes. În niciun fel. Ea este o femeie care mă iubește și eu o iubesc foarte mult pe ea. Am avut noroc și am noroc în continuare. Fetele sunt bune prietene (n.r. cu soția). Au fost cu ea în vacanță.”

Urmăriți interviul cu Gabriel Cotabiță, la ”News Magazine”, aici:

×
Subiecte în articol: Gabriel Cotabita
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close