Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, anunț important despre testarea în școli împotriva coronavirusului. ”Virusul poate fi adus în școli de oricine!”

Gabriela Firea, anunț important despre testarea în școli împotriva coronavirusului. ”Virusul poate fi adus în școli de oricine!”

Gabriela Firea a declarat că testarea pentru coronavirus nu se va mai face în școli, așa cum era stabilit inițial.

Gabriela Firea, anunț important despre testarea în școli împotriva coronavirusului. ”Virusul poate fi adus în școli de oricine!”
Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea
20 Mai 2020   •   09:07

Primarul Capitalei a anunțat, miercuri, că a renunțat la testarea anti - COVID 19  din școli, teste ce urmau a fi efectuate în cabinetele medicale. Acest proiect făcea parte din setul de măsuri propus de primărie, printre care și testarea a 20.000 de bucureșteni. 

”Am renunțat și la ideea de testare în cabinetele de medicină școlară pe care ne angajasem să le dezinfectăm. Oricum, virusul poate fi adus în școli de oricine, nu doar de ”testații lui Firea! Atâta răutate nu am văzut! Daca s-ar ”aduna energia pentru lucruri pozitive si nu pentru a pune piedici, cu siguranta viața tuturor s-ar schimba în bine!”, a scris Gabriela Firea pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close