Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea anunță când se va vaccina

Gabriela Firea anunță când se va vaccina

Gabriela Firea a declarat, miercuri seara, în exclusivitate la Antena 3, că vrea să se vaccineze, însă nu i se pare corect ca parlamentarii și membrii Guvernului să se vaccineze în etapa a doua, înainte de a fi vaccinate persoanele vulnerabile și vârstnicii.

Gabriela Firea anunță când se va vaccina
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    13 Ian 2021   •   22:15

„Eu vreau să mă vaccinez, dar nu înaintea unei persoane vulnerabile sau înaintea unei persoane vârstnice. Eu mi-aș dori de la Guvern să acopere cu prioritate persoanele care au cea mai mare nevoie în acest moment și pe urmă să treacă la Guvern și la Parlament.

Nu mi s-ar părea normal să ne ia pe noi de la Parlament și alte instituții și să ne prioritizeze. Să încheiem vaccinarea pentru medici, pentru asistenți, pentru persoanele vârstnice, pentru cele cu boli cronice care nu au interdicția de a face vaccin și pe urmă mergem și la Parlament și la Guvern”, a spus Firea.

Senatorul PSD a subliniat că, după părerea sa, campania de vaccinare nu este una profesionistă.

„Am urmărit campaniile pro-vaccinare din Europa. Ele sunt extrem de empatice, extrem de sugestive. A veni doar și a afirma și a trimite la lupta aceasta niște medici - ei nu au nicio vină, sunt persoane remarcabile, sunt oameni deosebiți, dar nu poți lăsa tot greul pe aceste personalități din lumea medicală și pe tine, ca guvernare, să nu te intereseze”, a precizat Gabriela Firea, în emisiunea Decisiv, moderată de Cătălina Porumbel.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Alertă ANM: Ploi torenţiale, grindină şi vijelii în 17 județe
x close