Antena 3 Actualitate Gabriela Firea anunță noi măsuri împotriva coronavirusului

Gabriela Firea anunță noi măsuri împotriva coronavirusului

30 Mar 2020   •   21:19
Gabriela Firea anunță noi măsuri împotriva coronavirusului
Sursa foto: Gabriela Firea/ Facebook

Primăria Capitalei va demara toată săptămâna operaţiuni de dezinfecţie în sectorul 2, dar și pe marile bulevarde.

În Sectorul 2 al Capitalei, blocurile, străzile şi bulevardele vor fi dezinfectate toată săptămâna, anunţă Gabriela Firea, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

„Operaţiunea a demarat azi (luni - n.r.) la prima oră şi se realizează cu peste 100 de lucrători, pentru a acoperi întreagă suprafată a sectorului 2. Lucrătorii Companiei Eco Igienizare au dezinfectat toate scările de bloc, atât la exterior, cât şi la interior, pe părțile comune. Pe marile bulervarde şi străzi din sectorul 2, 12 ULV-uri (maşini de mare capacitate), vor împrăștia substanță dezinfectantă la nivelul aliniamentului stradal. Locatarii blocurilor în care se face dezinfecţia au fost notificaţi, iar preşedinţii de asociaţii de locatari/proprietari au fost solicitaţi să anunţe oamenii că este indicat să nu ia contact cu substanţă imprăstiată în spaţiul închis timp de o oră”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Potrivit edilului, în scările de bloc operaţiunea de dezinfecţie va continuă şi pe parcursul întregii săptămani, până la finalizare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close