Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea anunță schimbări majore în viața bucureștenilor: Lista noilor proiecte și investiții pentru Capitală

Gabriela Firea anunță schimbări majore în viața bucureștenilor: Lista noilor proiecte și investiții pentru Capitală

Gabriela Firea anunță schimbări majore în viața bucureștenilor: Lista noilor proiecte și investiții pentru Capitală
Sursa foto: Foto: Antena 3
21 Apr 2017   •   21:12

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, la emisiunea Exces de putere, de la Antena 3, despre cum încearcă să schimbe în bine fața Bucureștiului.

Gabriela Firea le-a reproșat politicienilor și oamenilor care au lucrat în administrație că și-au pierdut energia și timpul cu atacuri politice și campanii denigratoare, în loc să treacă la fapte pentru a schimba în bine viața românilor.

”Văd că Guvernul a pornit motoarele, miniștri sunt implicați fiecare în domeniul său de activitate și că vor să construiască”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Gabriela Firea a dat asigurări că nu va crește nicio taxă pentru bucureșteni, în cursul acestui an, cu o singură excepție. E vorba de o creștere a taxei pentru clădirile neîngrijite, creștere pentru care două primării de sector au cerut deja aprobări.

Proiecte și investiții pentru București:

Despre Spitalul metropolitan 

Gabriela Firea a vorbit și despre intenția construirii unui spital metropolitan, anunțând că a făcut deja o solicitare în acest sens la Ministerul Sănătății. ”Ar costa 300 de milioane de euro și ar avea în jur de 2000 de paturi. E realizabil în acest mandat”, a spus Gabriela Firea.

Despre investițiile în infrastructură

- 80 de milioane de euro alocați pentru următoarele proiecte: penetrare Splaiul Independenței-Ciurel-A1, străpungere bd. Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu, reabilitare sistem rutier și linie de tramvai pe bd. Liviu Rebreanu, pe sos. Pantelimon, pe sos. Iancului și pe bd. Aerogării, modernizarea Piața Eroii Revoluției și pasaj pietonal, etc.

 

×
Subiecte în articol: Exces de putere Gabriela Firea
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close