Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: Au dovedit că au o singură prioritate: să ne împiedice să ne punem în practică proiectele

Gabriela Firea: Au dovedit că au o singură prioritate: să ne împiedice să ne punem în practică proiectele

Gabriela Firea: Au dovedit că au o singură prioritate: să ne împiedice să ne punem în practică proiectele
30 Mar 2018   •   20:12

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a transmis, printr-o scrisoare deschisă, că opozanții săi din Consiliul General se folosesc de orice mijloace pentru a o opri din a-și pune în practică proiectele. 

"Eu îmi imaginam că odată încheiată campania electorală, toate partidele vor respecta votul oamenilor şi, mai departe, vor face mai multă administraţie şi mai puţină politică. Se pare însă că m-am înşelat. Opozanţii mei din Consiliul General, mai vechi în politică, aşa cum sunt cei de la PNL, sau mai noi, precum cei care voiau să salveze Bucureştiul şi apoi au decis că întreaga ţară trebuie salvată (urmează alegeri europarlamentare, aştept cu interes să salveze şi Europa), au dovedit cu prisosinţă că au o singură prioritate: să împiedice prin orice mijloace ca eu şi coaliţia majoritară să ne punem în practică proiectele", a menţionat Firea în scrisoare.

"Încă din momentul în care am anunţat această intenţie şi până la cea mai recentă şedinţă a Consiliului General, care avea pe ordinea de zi delegarea serviciilor publice către o parte din aceste companii, consilierii Opoziţiei s-au opus din răsputeri, votând împotriva tuturor hotărârilor legate de companii şi au desfăşurat adevărate campanii de intimidare la adresa mea şi a majorităţii PSD-ALDE prin intermediul presei şi al reţelelor de socializare, o campanie bazată pe minciuni, calomnii, etichete discriminatoare, adevăruri scoase din context şi procese de intenţie", mai scrie primarul general.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Gabriela Firea primarul
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close