Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: Îi cer demisia domnului ministru Costel Alexe pentru minciunile pe care le spune în fiecare zi

Gabriela Firea: Îi cer demisia domnului ministru Costel Alexe pentru minciunile pe care le spune în fiecare zi

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat sâmbătă, la Antena 3, că cere demisia ministrului interimar al Mediului, Costel Alexe.

Gabriela Firea: Îi cer demisia domnului ministru Costel Alexe pentru minciunile pe care le spune în fiecare zi
Sursa foto: Gabriela Firea/ Facebook
de S.T.    |    07 Mar 2020   •   13:15

„Îi cer demisia domnului ministru Costel Alexe pentru minciunile pe care le spune în fiecare zi”, a spus Firea.

Potrivit Gabrielei Firea, Alexe este în campanie electorală pentru Consiliul Județean Iași.

„Supărat fiind pe colegii lui, pentru că nu l-au desemnat candidat pentru Primăria Iași și l-au preferat pe actualul primar domnul Chirica, în goana după voturi îi terorizează pe bucureșteni”, a acuzat primarul Capitalei.

Gabriela Firea: Imensa poluare de duminică spre luni a fost cauzată de CET Grozăvești

„În ceea ce privește poluarea de 1 spre 2 martie am afirmat public joi că domnul ministru a primit raportul scris de la Garda de Mediu miercuri și minte în sensul ascunderii unor informații vitale pentru noi toți. De ce nu face public domnul ministru acest raport? De ce a pus acele informații din raport cu titlul de secret de serviciu ca să nu aibă alte persoane acces la acel dosar și să fie riscul să fie date către presă? Pe cine protejează domnul ministru Alexe? Vă spun eu! Domnul ministru Alexe îl protejează pe colegul său de partid de la PNL - pe domnul ministru Virgil Popescu pentru că imensa poluare de duminică spre luni, poluare mult peste nivelul de poluare obișnuită cauzată de trafic, a fost cauzată de CET Grozăvești. Am toate informațiile, sunt foarte responsabilă.

Am toate documentele dar i-am lăsat posibilitatea domnului ministru să iasă public și să recunoască public faptul că din cauza lipsei de retehnologizare a centralelor din București s-a ajuns la acest dezastru”, a mai spus Gabriela Firea.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea poluare costel alexe
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close