Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, despre noul an școlar: Cele mai multe școli vor practica sistemul hibrid!

Gabriela Firea, despre noul an școlar: Cele mai multe școli vor practica sistemul hibrid!

Gabriela Firea a vorbit joi seară, la Antena 3, despre modul în care marile orașe s-au pregătit pentru noul an școlar. Potrivit informațiilor aflate de primarul Capitalei, se pare că în mai multe școli se va implementa sistemul hibrid.

Gabriela Firea, despre noul an școlar: Cele mai multe școli vor practica sistemul hibrid!
Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea
de Mirabela Vasile    |    03 Sep 2020   •   20:17

”Noi nu avem de făcut decât să muncim foarte mult, să luăm toate acele măsuri necesare pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Trebuie să vedem ce s-a întâmplat în întreaga Europă, ce metodologii aplică alte orașe, să le aplicăm în București și în intreaga țară. 

Suntem un caz unic în Europa. Guvernul nu a reușit să distribuie măștile promise pentur copiii care provin din familiile cu venituri mici. În întreaga lume, guvernele s-au implicat foarte mult pentru începerea anului școlar în siguranță, asigurând tablete, iarăși la noi o promisiune neonorată. Practic școala începe cu foarte multe semne de întrebare, din punct de vedere al logisticii necesare.”, a spus Gabriela Firea.

Cum se vor desfășura cursurile în marile orașe din România

”Din câte m-am informat și eu în țară, cele mai multe școli vor practica sistemul hibrid, adică jumătate din clasă va veni fizic, iar ceilalți elevi vor urmări de acasă ce se întâmplă acasă și invers. Iar săptămâna următoarea invers. 

Acest lucru se va întâmpla doar în școlile din marile orașe, municipiile, și acolo tot autoritățile locale s-au implicat, iar acolo unde au reușit părinții să asigure multe, unde au reușit și autoritățile să asigure tablete”, a adăugat edilul Bucureștiului.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Cod portocaliu de ninsori și viscol
x close