Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, despre schimbările în domeniul sănătății pentru acest an: "Vă rog să fiți mândri de acest proiect"

Gabriela Firea, despre schimbările în domeniul sănătății pentru acest an: "Vă rog să fiți mândri de acest proiect"

Gabriela Firea, despre schimbările în domeniul sănătății pentru acest an: "Vă rog să fiți mândri de acest proiect"
Sursa foto: foto: Antena 3
22 Feb 2018   •   11:29

Gabriela Firea a participat la o sedință a Consiliului General a Primăriei Capitalei, în care a vorbit despre modul în care va fi împărțit bugetul Primăriei pentru anul 2018. Peste 100 de milioane de euro vor fi destinați domeniului sănătății. 

"Orice orgoliu politic e lăsat pe planul doi în favoarea proiectelor importante pentru cetățeni. Vom demara construirea a alator două unități spitalicesști în vestul și estul Capitalei, pentru sectoarele 3-4 și pentru sectoarele 5-6, așa cum spuneam alte două spitale a câte 300 de paturi care să deservească aceste zone în care nu sunt suficiente unități spitalicești, Dezvoltarea trebuie să fie aceeași pentru toate sectoarele Capitalei. În luna martie se va finaliza construirea și dotarea celui mai modern și performant spital de copii din țară, Spitalul Victor Gomoiu. De asemenea, vechea clădire a spitalului nu va fi lăsată în paragină, ci Primăria Capitalei va moderniza și dota această clădire în care se va amenaja un centru de excelență în oncologie pediatrică, cel mai bine dotat din țară. Alături de această clădire va funcționa o alta în care vor fi cazați părinții copiilor aflați la intervenție sau la tratament", a spus Gabriela Firea. 

"Tot în domeniul sănătății vă rog să fiți mândri de acest proiect..construirea unei noi maternități, Maternitatea Bucur, la inițiativa Fundației Colectiv cu care noi avem un parteneriat. Primăria Capitalei va pune la dispoziție un teren generos. Aceast spital va fi construit și prin donații și mulțumim fiecărui cetățean care oferă o astfel de contribuție", a mai adăugat Firea. 

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close