Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, despre Târgul de Crăciun din Piața Victoriei și despre criticile premierului

Gabriela Firea, despre Târgul de Crăciun din Piața Victoriei și despre criticile premierului

Gabriela Firea, despre Târgul de Crăciun din Piața Victoriei și despre criticile premierului
Sursa foto: foto: Facebook
30 Noi 2017   •   18:02

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, este de părere că cea mai bună locație în care să aibă loc Târgul de Crăciun de anul acesta ar fi Piața Victoriei și a explicat și de ce. 

"Cred cu tărie că accentul trebuie pus pe lucrurile care ne unesc, şi nu pe cele care ne dezbină, mai ales că pe 1 Decembrie vom marca intrarea în Anul Centenarului Marii Uniri! În acest spirit, am considerat că Sărbătorile de Iarnă - Moş Nicolae, Crăciunul, Anul Nou - trebuie celebrate într-un mod în care să aducă bucurie cât mai multor locuitori sau vizitatori ai oraşului nostru. În toate capitalele europene, spaţiile publice se transformă, la sfârşitul anului, făcând loc evenimentelor legate de Sărbători sau pur şi simplu devenind mai vesele, mai luminoase, mai prietenoase. Acelaşi lucru ne-am propus şi noi să facem în Bucureşti, cu bună credinţă şi fără niciun fel de alte gânduri ascunse. Nu intenţionăm să intrăm în conflict cu nimeni şi nici să restrângem în vreun fel drepturile cetăţenilor. De aceea, sunt cu atât mai greu de înţeles luările de poziţie eminamente politice în legătură cu evenimentele organizate de Primărie pe parcursul lunii decembrie", a spus Gabriela Firea. 

Cât despre declarația premierului Mihai Tudose, care a spus că ideea Gabrielei Firea de a organiza târgul în Piața Victoriei nu este cea mai bună, primarul general nu a luat în considerare vorbele acestuia și a spus că dorește să se concentreze în acest moment pe Ziua Națională a României. 

"Nu doresc să comentez în niciun fel declarația premierului cu privire la organizarea Festivalului de colinde pentru copii și a unui târg de produse tradiționale în Piața Victoriei. Mâine este 1 Decembrie - Ziua Națională a României. Intrăm în Anul Centenar. Gândul și energia mi le canalizez, ca toți românii, către cinstirea eroilor neamului nostru, identitatea națională, iubirea de țară. La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români!", a spus Firea. 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close