Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, despre ziua în care Sorin Grindeanu s-a schimbat: „Avea altă atitudine față de cei care i-au dat încredere”

Gabriela Firea, despre ziua în care Sorin Grindeanu s-a schimbat: „Avea altă atitudine față de cei care i-au dat încredere”

Gabriela Firea, despre ziua în care Sorin Grindeanu s-a schimbat: „Avea altă atitudine față de cei care i-au dat încredere”
Sursa foto: Foto: gov.ro
19 Iun 2017   •   19:58

Primarul Capitalei Gabriela Firea susține că știe și ziua în care Sorin Grindeanu s-a schimbat.

„După manifestațiile care au avut loc, după Ordonanța 13, s-a decis organizarea unei întâlniri la nivel de conducere a PSD, împreună cu partenerii de la ALDE. Am fost și eu invitată la această întâlnire, erau co-președinții alianței noastre de guvernare, domnul Dragnea, domnul Călin Popescu Tăriceanu și încă câțiva membrii de la ambele partide și se discuta decizia politică de retragere a acestei ordonanțe. Decizie ce urma să fie pusă în vigoare de premier. Aveam întâlnire la ora 12. Grindeanu confirmase că vine, nu a mai apărut. Ne-am îngrijorat în legătură cu starea de sănătate. Avea telefonul închis.

Am dat telefoane peste telefoane. Nu mai răspundea la telefon. Domnul Vanghelie nu știu de unde avea informații despre dispariția lui Sorin Grindeanu, dar sunt corecte. A dispărut șase-șapte ore. Domnului Tăriceanu i-a venit ideea să îi ceară aghiotantului domniei sale să îl sune pe unul din SPP-iștii domnului prim-ministru. Domnul respectiv a fost contactat și a zis că domnul Grindeanu este sănătos, dar nu îi poate spune unde se află. S-a adresat rugămintea angajatului SPP să i se transmită domnului prim-ministru un mesaj că este așteptat la întâlnire. Domnul de la SPP a zis că îi va transmite și a refuzat din nou să dezvăluie locația pentru că nu are acceptul premierului. S-a revenit cu telefonul tot la domnul SPP-ist care nu a mai răspuns nici dumnealui. Câțiva colegi de-ai noștri care aveau o relație bună cu apropiați ai premierului au început să dea telefoane să întrebe dacă s-a întâmplat ceva. Pur și simplu a fost un blocaj total (...) După șase ore a apărut schimbat ca atitudine față de cei care i-au dat încredere. Nu știm unde a fost. (...) Dumnealui nu a mai vrut să facă acest anunț, a mers la Guvern și a făcut singur declarația ca și cum a fost din partea sa”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close