Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea dezvăluie ce îi va reproșa față în față lui Liviu Dragnea

Gabriela Firea dezvăluie ce îi va reproșa față în față lui Liviu Dragnea

Gabriela Firea dezvăluie ce îi va reproșa față în față lui Liviu Dragnea
Sursa foto: foto- captură Antena 3
13 Noi 2018   •   11:41

Gabriela Firea a afirmat că are de gând să-i spună față în față lui Liviu Dragnea tot ce are să-i reproșeze, în cadrul ședinței PSD, doar dacă se vor aduce în discuție acuzațiile sale din spațiul public. 

„În primul rând, voi aștepta să fie anunțată ordinea de zi și probabil că voi lua cuvântul în legătură cu ce se propune astăzi. Dacă se va discuta și despre afirmațiile mele, cu siguranță că voi aduce argumente în favoarea a ceea ce susțin. Dacă nu acesta va fi subiectul, nu pot eu să fiu inoportună și să provoc o dezbatere. Și atunci, cel mai probabil voi aștepta o ședință a Comitetului Executiv. Am aflat tot de la televizor că voi fi pusă în discuție”. 

„Știu că deranjează că spun adevărul despre situația Capitalei, că nu e văzută cu ochi buni atitudinea mea, că problemele Capitalei trebuie să fie rezolvate printr-o cooperare, o colaborare bună între Primăria Capitalei, primăriile de sector, ministere, instituții publice. Nicăieri în lume, nu doar Primăria Generală poate să rezolve probleme care sutn de sistem, de mare infrastructură, cum ar fi traficul, prin transferul centurii, sau cum ar fi infrastructura critică. Mă refer la energie termică”, a mai spus Firea. 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Liviu Dragnea
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close