Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: „Din cauza unui aviz DSP nu se pot atrage fonduri europene. Toată țara stă în pixul unei doamne”

Gabriela Firea: „Din cauza unui aviz DSP nu se pot atrage fonduri europene. Toată țara stă în pixul unei doamne”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit depsre problemele care țin în loc fondurile europene oferite în contextul pandemiei de coronavirus. Gabriela Firea susține că „toată țara este în pixul unei doamne de la DSP”.

Gabriela Firea: „Din cauza unui aviz DSP nu se pot atrage fonduri europene. Toată țara stă în pixul unei doamne”
Sursa foto: Hepta
de Diana Dragotescu    |    21 Sep 2020   •   12:15

Primarul Capitalei a mai spus că fondurile europeane nu au fost primite din cauza unui simplu aviz de la DSP, instituție care „i-a chinuit românii”. 

„Am cheltuit până acum 15 milioane de euro în lupta cu noul coronavirus dar fondurile sunt pe sfârșite. Am treiat oricum de la alte investiții importante, tocmai pentru a face față situației pandemice din acest moment și pentru a veni atât în întâmpinarea pacienților cât și a medicilor. Probabil că se încearcă să ajungem în colaps și să nu mai avem echipamente, aparatură, materiale sanitare. Eu vă garantez că nu se va întâmpla așa ceva dar repet”, a spus Firea/

Gabriela Firea: Stăm toți, toată țara, în pixul unei doamne de la DSP

„Toate țările luptă să atragă cât mai mulți bani europeni, după ce aceste sume au fost aprobate. Aici în București, din cauza unui simplu  aviz din partea DSP nu se pot atrage aceste fonduri er despre care vorbește toată lumea. Fac apel încă o dată la primul-ministru care spune de fiecare dată în declarațiile publice că îi pasă de fondurile europene, că trebuie să facem prioiecte bune. Stăm toți, toată țara, în pixul unei doamne de la DSP, acestă instituție care i-a chinuit e români”, a declarat Gabriela Firea.  

Gabriela Firea: Din cauza unui aviz DSP nu se pot atrage fonduri europene. Toată țara stă în pixul unei doamne

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea dsp
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close