Antena 3 Actualitate Gabriela Firea: Mă aştept la o creştere a numărului de infectări cu coronavirus după Paşte

Gabriela Firea: Mă aştept la o creştere a numărului de infectări cu coronavirus după Paşte

25 Apr 2020   •   12:37
Gabriela Firea: Mă aştept la o creştere a numărului de infectări cu coronavirus după Paşte
Sursa foto: Hepta

Gabriela Firea afirmă într-un interviu acordat jurnalistului Ion Cristoiu că se aşteaptă la o creştere a numărului de infectări cu coronavirus după Paşte deoarece nu toată lumea a respectat restricţiile impuse de autorităţi pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

"În mod evident, în trei săptămîni nu ne aşteptăm la miracole. Ce se poate întîmpla în trei săptămâni? Nu dispare Coronavirusul de tip nou, nu se poate inventa în trei săptămîni sau finaliza descoperirea unui vaccin, practic evoluţii semnificative nu vor fi în trei săptămîni, oricum nu în bine.

Ne aşteptăm, eventual, puţin în rău pentru că trebuie să recunoaştem faptul că în zilele de Paşte cei mai mulţi oameni au înţeles să petreacă zilele de sărbătoare doar strict în familia de bază, dar altele, alte familii, nu au înţeles, şi-au făcut vizite, s-au întâlnit în apartamente, în curţi, în case şi ne aşteptăm la o creştere a numărului de persoane care s-au contaminat în timpul Paştelui şi asta vom afla cam peste o săptămână, pentru că există şi această perioadă de incubaţie de o săptăm\nă, două, prin urmare nu se pot înt\mpla miracole în trei săptăm\ni", a spus Gabriela Firea, în interviul acordat Cristoiu TV.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close