Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, măsuri pentru noul episod de viscol

Gabriela Firea, măsuri pentru noul episod de viscol

Gabriela Firea, măsuri pentru noul episod de viscol
28 Feb 2018   •   17:15

Gabriela Firea a vorbit la Antena 3 despre măsurile pe care le-a luat Primăria Capitalei în această perioadă grea din punct de vedere meteorologic. 

"Pe tot parcurul zilei, previziunille specialiștilor în meteorologie s-au adeverit și cred că e foarte bine că am ținut cont și că am luat măsurile care s-au impus la nivelul Municipiului Bucureștiului. Și Guvernul și ministerele au luat măsuri pentru toate zonele afectate de codul portocaliu. În ceea ce privește municipiul București, s-a intervenit toată noaptea pentru a se deszăpezi zonele centrale, dar și urgența a doua. În acest moment se circulă, nu sunt blocaje, chiar dacă se circulă puțin mai greu dată fiind situația. În ceea ce privește străduțele și arterele secundare, se fac eforturi pentru ca toate să fie curățate. ", a spus primarul Capitalei. 

"Odată cu anunțarea închiderii școlilor, cei mai mulți părinți au apreciat această măsură și am primit aprecieri din partea asociațiilor de părinți. S-au auzit și câteva nemulțumiri, era firesc, este democrație.. I-am rugat pe acei părinți, care nu au avut posibilitatea să rezolve problema copiilor să meargă la liceu, să scrie online o cerere de solicitare a unui asistent social. Am primit până aseara până în 150 de apeluri. Toate persoanele care au sunat au fost sunate înapoi. Din nefericire, foarte puție persoane s-au dovedit a dori în mod real să primească ajutor, celelalte voiau să afle dacă funcționează acest serviciu. El funcționează în continuare și toți părinții care nu au altă soluție și care vor să primească ajutor din partea unui asistent social pot să facă în continuare solicitări, dar ele trebuie să fie serioase", a mai adăugat Firea. 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close