Antena 3 CNN Actualitate Firea, despre Nicuşor Dan: A trecut a doua zi de la validare şi nu a depus jurământul. Zilele trecute se plângea că eu îl blochez

Firea, despre Nicuşor Dan: A trecut a doua zi de la validare şi nu a depus jurământul. Zilele trecute se plângea că eu îl blochez

Primarul în funcţie al Capitalei, Gabriela Firea, spune că au trecut două zile de când Nicuşor Dan a fost validat ca edil al Bucureştiului, şi nu a depus jurământul, prin urmare nu a venit la muncă.

Firea, despre Nicuşor Dan: A trecut a doua zi de la validare şi nu a depus jurământul. Zilele trecute se plângea că eu îl blochez
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    28 Oct 2020   •   16:25

Astfel, spune Firea, nu îl blochează ea, ci, "probabil, programul lui Orban. Le arde mai mult de festivisme, decât de soarta oamenilor!".

"A trecut si a doua zi de la validare, iar primarul dreptei unite nu s-a grabit sa depuna juramantul. Nu a venit la munca. Sa speram ca maine... ce atata graba? 

Firea: Zilele trecute se plângea Dan că eu îl blochez. Acum cine îl mai blochează?

Zilele trecute se plangea ca eu il blochez. Acum cine il mai blocheaza? Probabil, programul lui Orban. Le arde mai mult de festivisme, decat de soarta oamenilor!

Pentru ca, nu-i asa, toate solutiile salvatoare sunt la un click si o semnatura distanta.  

Au promis impreuna ca vor rezolva toate, chiar toate problemele Capitalei, intr-un timp foarte scurt: 
- intregire buget - pentru ca guvernul este al lor si va fi generos, 
- trafic - pentru ca tot guvernul lor va finaliza rapid centura, 
- termoficare - pentru ca Elcen (Ministerul Energiei) nu va mai opri CET-urile pentru "revizie", 
- poluare - pentru ca Ministerul Mediului va inchide gropile toxice etc", a scris Gabriela Firea, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close