Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: ''Să-i spună cineva primarului dreptei unite că există deja bilet unic în Bucureşti, de vreo 3 ani!''

Gabriela Firea: ''Să-i spună cineva primarului dreptei unite că există deja bilet unic în Bucureşti, de vreo 3 ani!''

Gabriela Firea a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook în care îl înștiințează pe noul primar al Capitalei, Nicușor Dan despre faptul că există bilet unic în Capitală. Astfel, bucureștenii pot circula cu mai multe mijloace de transport în comun.

Gabriela Firea: ''Să-i spună cineva primarului dreptei unite că există deja bilet unic în Bucureşti, de vreo 3 ani!''
Sursa foto: Gabriela Firea/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    31 Oct 2020   •   19:57

Gabriela Firea l-a înștiințat pe Nicuşor Dan că biletul unic STB-Metrorex există de trei ani și nu mai este necesară implentarea acestuia.


''Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista DEJA bilet unic in Bucuresti, de vreo 3 ani, cu ajutorul caruia se poate circula si cu metroul, si cu autobuzul etc. A zis azi ca el “va implementa biletul unic imediat”.

#TrezitDinSomn
#BunVenitInOras

Potrivit STB (Societatea de Transport București), biletul unic STB-Metrorex reprezintă o facilitate pentru cei care utilizează mai mult cele două tipuri de transport, cel subteran şi cel de suprafaţă.

Acest tip de card este avantajos pentru efectuarea de călătorii multiple cu autobuzele, troleibuzele și tramvaiele STB, precum și cu metroul, într-un interval de validare de 60 de minute. Practic, ultima validare se poate efectua cu un minut înainte de expirarea perioadei de o oră și permite călătoria până la capătul liniei STB pe care a fost înregistrată ultima validare sau până la ieșirea din reţeaua Metrorex.

Totodată, biletul unic tip abonament este ideal pentru gestionarea eficientă a timpului şi a călătoriilor efectuate pe parcursul unei zile.

Biletul unic STB-Metrorex poate fi achiziţionat de la unităţile de vânzare STB, automatele de vânzare şi de la casieriile Metrorex.

Titlu de transport (comun STB-Metrorex)    

 Bilet unic 60 minute         5,00 lei
Bilet cu 10 călătorii de câte 60 minute pentru fiecare călătorie    34,00 lei
Abonament de o zi         17,00 lei

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close