Gabriela Firea a fost operată. Mesaj după intervenţie: "Dragii mei, să aveţi grijă de sănătate"

de Georgiana Adam    |    15 Ian 2021   •   21:17
Gabriela Firea a fost operată. Mesaj după intervenţie: "Dragii mei, să aveţi grijă de sănătate" Hepta

Fostul primar al Capitalei, actulmente senator PSD, Gabriela Firea a trecut prin momente grele, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală. Gabriela Firea a făcut anunţul printr-o postare pe Facebook prin care îşi anunţă susţinătorii că se simte bine.

Gabriela Firea a fost operată la clinica Sanador şi a ţinut să le mulţumescă medicilor care au îngrijit-o. A făcut asta printr-un mesaj postat pe Facebook, vineri seara, la scurt timp după terminarea intervenţiei chirurgicale.

"Dupa o zi intensă, îmi adun toată energia pentru a le aduce mulţumiri speciale cadrelor medicale de la Spitalul Sanador, care m-au îngrijit în timpul intervenţiei chirurgicale de azi: Dl. Prof Dr. Nicolae Poiană, Dl. Dr. anestezist Bogdan Grigore, Dna. asistentă-şefă Mihaela Enciu şi tuturor celorlalte asistente.

Nu în ultimul rând, doamnei doctor Doris Andronescu, managerul Sanador, a cărei dăruire pentru profesie şi dragoste de oameni se simte atât în buna organizare, cât şi în sufletul pe care îl pun cadrele medicale pentru vindecarea pacienţilor.", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Primvicepreşedintele PSD şi-a liniştit susţinătorii, spunând că se simte bine şi a intrat în faza de recuperare. Gabriela Firea nu a dorit să dezvăluie şi în ce a constat intervenţia chirurgicală.

"Acum totul e bine, sunt spre vindecare. Dragii mei, să aveţi grijă de sănătate, fie că sunteţi tineri sau seniori, doamne sau domni. În viteza vieţii, tindem să uităm esenţialul: fără sănătate nu putem fi nici alături de cei pe care îi iubim, nu putem munci şi nici nu ne putem bucura de natură, de călătorii, de lucurile simple care fac viaţa mai frumoasă! Să fiţi sănătoşi", a fost mesajul Gabrielei Firea.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close