Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, după ce Nicuşor Dan s-a fotografiat cu specialiştii ELCEN: “Priviţi cum s-au dat în vileag!”

Gabriela Firea, după ce Nicuşor Dan s-a fotografiat cu specialiştii ELCEN: “Priviţi cum s-au dat în vileag!”

Gabriela Firea, primarul general în funcţie al Capitalei, a transmis un mesaj critic pe Facebook după ce Nicuşor Dan, noul edil ales, a anunţat că s-a întalnit cu reprezentanţii ELCEN pe tema furnizării apei calde în Bucureşti.

Gabriela Firea, după ce Nicuşor Dan s-a fotografiat cu specialiştii ELCEN: “Priviţi cum s-au dat în vileag!”
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    29 Sep 2020   •   21:15

Gabriela Firea a avut un comentariu dur la adresa lui Nicuşor Dan, primarul ales al Capitalei, după ce acesta s-a fotografiat alături de un expert al ELCEN, chiar în perioada în care pe buzele tuturor bucureştenilor este subiectul lipsei apei calde.

Firea dă de înţeles că a fost sabotată, în timpul campaniei electorale dar şi înainte de asta, de cei care conduc companiile şi instituţiile care se ocupă de livrarea agentului termic către populaţie, iar scopul a fost unul singur - ca ea să nu mai iasă primar general.

"Dumnezeu nu doarme! Priviti cum s-au dat in vileag! Toata vara am informat bucurestenii ca livrarea deficitara a apei calde este din cauza “reviziilor” prelungite INTENTIONAT de catre ELCEN, care apartine de Guvernul PNL.", spune Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

"Iar azi, primul drum facut de primarul ales este chiar la ELCEN! Dar nu sa le reproseze pentru ca i-a lasat pe bucuresteni fara apa calda, ci sa se pozeze prietenos, afectuos, si sa le multumeasca pentru implicarea guvernului in campania electorala, prin pedepsirea bucurestenilor. Aceasta lipsa de sentimente fata de bucuresteni este de neimaginat intr-o societate normala. Usor, usor, toate minciunile din campanie ies la suprafata.", a încheiat Gabriela Firea mesajul pe Facebook.

Citeşte şi: Gabriela Firea, despre ce se întâmplă cu apa caldă în București: S-a spus că eu o opresc, adică sunt masochistă

Citeşte şi: Nicuşor Dan recunoaşte că nu poate rezolva problema lipsei agentului termic din Capitală, în ziua în care 130 de blocuri au fost lăsate fără apă caldă

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close