Antena 3 CNN Actualitate Firea propune monitorizarea video a tuturor maşinilor din Bucureşti

Firea propune monitorizarea video a tuturor maşinilor din Bucureşti

Firea propune monitorizarea video a tuturor maşinilor din Bucureşti
Sursa foto: Foto: facebook.com/Gabriela Firea
de M.Z.    |    13 Iun 2017   •   12:36

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că doreşte implementarea unei aplicaţii de urmărire a traficului pe baza identificării numerelor de înmatriculare a autovehiculelor care tranzitează Bucureștiul.

Mai mult, ar putea fi implementat un sistem de monitorizare a autovehiculelor prin identificarea numerelor de înmatriculare.

"În ceea ce priveşte monitorizarea video a traficului, sunt instalate 257 de camere video, urmând a fi instalate încă 50 de camere prin proiectele în derulare. Acest sistem foloseşte tehnologie de acum nouă ani şi necesită înlocuire totală. Este un sistem care nu se mai foloseşte nicăieri în lume, cel puţin nu în capitalele civilizate. De asemenea, vom avea şi un update, schimbare a aplicaţiei de gestiune a traficului, care este învechită, a soluţiei existente de supraveghere video şi a infrastructurii hardware. Introducerea unei aplicaţii de urmărire a traficului pe baza indentificării a numerelor de înmatriculare a autovehiculelor care tranzitează Capitala", a precizat edilul.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close