Antena 3 CNN Actualitate Firea, replică pentru Nicuşor Dan: "Nu dă doi bani pe colegii săi din primărie şi pe adevăr”

Firea, replică pentru Nicuşor Dan: "Nu dă doi bani pe colegii săi din primărie şi pe adevăr”

Senatorul PSD, Gabriela Firea a răspuns atacului lansat pe Facebook de primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, care o acuză că pe durata mandatului ei, s-a folosit de instituţie în interes personal pentru a da în judecată pe cei care au criticat-o de-a lungul timpului.

Firea, replică pentru Nicuşor Dan: "Nu dă doi bani pe colegii săi din primărie şi pe adevăr”
de Claudia Popovici    |    11 Ian 2021   •   21:45

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat luni, într-o postare pe Facebook, că va renunța la toate procesele pe care predecesoarea sa, Gabriela Firea, le-a intentat, în numele Primăriei Generale, împotriva mai multor jurnaliști și publicații, dar și împotriva unor persoane care au criticat-o.

În replică, senatorul PSD, Gabriela Firea îl acuză pe actualul primar că nu îl interesează adevărul, corectitudinea şi onorabilitatea instituţiei pe care o conduce.

“Fratele lui Câine tot în dispretul legii actioneaza! N-are treaba cu apa calda si caldura, cu ninsoarea, cu traficul, cu poluarea, cu santierele blocate...are treaba cu rafuielile ridicole! Azi, faza pe dosare. Atat îl preocupa. Si demolarile! In interes personal”, a precizat Firea în postarea de pe Facebook.

Ea clarifică apoi plângerile formulate de Directia juridica a Primariei Capitalei în perioada când a fost primar general al Capitalei.

“Plângerile formulate de Directia juridică a Primariei Capitalei în mandatul meu se referă la restabilirea adevărului privind acţiunile instituţiei primarului general, a directorilor, funcţionarilor publici.

Ne-am îndreptat împotriva celor care au lansat informaţii false despre Primaria Capitalei.

Am dorit ca iîn instanţă să fie apărată activitatea noastră care a fost în conformitate cu spiritul şi litera legii”, a mai scris Firea în postarea de pe Facebook.

Gabriela Firea: “Dispreţuieste legea, instituţiile statului, care nu dă doi bani pe colegii săi din primarie şi pe adevăr”

“Dacă pe noul primar nu îl interesează adevărul, corectitudinea şi onorabilitatea instituţiei pe care o conduce, este problema lui. Nici nu ma miră!

Un om care a facut trafic de influenţă pentru nişte interlopi care şi-au construit casa pe domeniul public, în parc, în dispretul legii, nu poate fi decăt o persoana care dispreţuieste legea, instituţiile statului, care nu dă doi bani pe colegii săi din primarie şi pe adevăr", a mai precizat Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea PSD
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close