Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, vești bune pentru cetățenii Capitalei! Tronsonul cuprins între Barbu Văcărescu și Floreasca, gata în două săptămâni

Gabriela Firea, vești bune pentru cetățenii Capitalei! Tronsonul cuprins între Barbu Văcărescu și Floreasca, gata în două săptămâni

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vine cu o veste bună pentru bucureșteni. Se reia circulaţia pe şoseaua Fabrica de Glucoză, care a stat închisă mai bine de un an pentru lucrări de modernizare.

Gabriela Firea, vești bune pentru cetățenii Capitalei! Tronsonul cuprins între Barbu Văcărescu și Floreasca, gata în două săptămâni
Sursa foto: Hepta
de Claudia Simion    |    25 Iun 2020   •   13:40

Pe lângă lărgirea carosabilului la patru benzi, au fost refăcute toate reţelele de utilităţi din zonă, în cadrul unui proiect care a costat 173 de milioane de lei.

"Suntem chiar pe bulevardul Fabrica de Glucoză, cel care odinioară avea doar două benzi, era o aglomerație de nedescris aici. Puteți să observați că s-a dat drumul circulației pe patru benzi în cele două sensuri, nu e doar o lărgire a unui bulevard, ci este unul modern, așa cum putem să găsim în întreaga Europa.

Așadar, în afară de partea carosabilă, avem piste pentru bicicliști de 1,5 metri, avem trotuare de 2 metri, avem alveolă unde am plantat și vom planta în continuare copaci. Iluminatul public este modern și economic.

De asemenea, întreaga zonă a fost reconfigurată. Sunt convinsă că încă nu au aflat toți șoferii că se poate circula pe patru benzi pe Fabrica de Glucoză. Pentru cei care nu localizați exact zona, este vorba despre Mobexpert și Poliția Județeană Ilfov. Se făceau chiar și în peste 45-50 de minute doar doi kilometri", a declarat Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

Tronsonul cuprins între Barbu Văcărescu și Floreasca va fi gata în două săptămâni

Gabriela Firea a mai precizat că lucrările pe celălalt tronson, între Barbu Văcărescu și Floreasca, sunt în plină desfășurare și că se va putea circula și pe acolo în scurt timp. "Cam în două săptămâni, să sperăm, putem să dăm drumul și acelui tronson.

Lucrarea a fost îngreunată, la un moment dat, pentru că am dorit să reabilităm și conducta de termoficare, astfel încât cartierul Aviației va putea să aibă apă caldă și căldură fără probleme".

Veste bună pentru bucureșteni! Se reia circulația pe șoseaua Fabrica de Glucoză

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close