Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: Veștile despre Centura Capitalei sunt foarte triste

Gabriela Firea: Veștile despre Centura Capitalei sunt foarte triste

Gabriela Firea a criticat vineri, prin intermediul unui clip video înregistrat pe o porțiune a Centurii Capitalei, Guvernul și CNAIR care au inaugurat cu fast lucrările la aceasta, dar le-au abandonat în fază incipientă. Edilul spune că a rugat de nenumărate ori Guvernul să transfere Centura la Primărie, dar s-a izbit de refuz.

Gabriela Firea: Veștile despre Centura Capitalei sunt foarte triste
de Gabriel Dano    |    11 Sep 2020   •   19:45

"Despre artificii, autostrăzi, alți demoni și minciuni. Pe acest șantier ar fi trebuit să fie acum sute de muncitori. Zi lumină. Așa ni s-a promis. Centura ocolitoare a Capitalei este, înca, o himeră. Se poate lucra pe un segment de 1,5 km din 16 contractați, dar activitatea e de o tristețe înfricoșătoare.

Constructorul turc - da, turc, al guvernului e bun -, spune că nu i-a dat CNAIR, care aparține de Ministerul transporturilor, front de lucru. Atunci de ce au venit toți să lanseze șantierul? De ce au făcut declarații pompoase cum că vor “dudui” lucrările la Centură?

Să nu uite că i-am rugat de nenumărate ori să transfere Centura la Primărie, pentru a o finaliza. Așa cum am finalizat și Podul Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu, Pasajul Sudului și vestitul Pod Ciurel.

Investiții începute de ani de zile și abandonate în faza incipientă. Cuvintele sunt de prisos!", a spus Gabriela Firea.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea centura capitalei
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close