Antena 3 CNN Actualitate George Copos l-a chemat în instanţă pe Gigi Becali pentru 50.000 de euro (VIDEO)

George Copos l-a chemat în instanţă pe Gigi Becali pentru 50.000 de euro (VIDEO)

George Copos l-a chemat în instanţă pe Gigi Becali pentru 50.000 de euro (VIDEO)
10 Mar 2010   •   20:48

Război între George Copos şi Gigi Becali. Omul de afaceri l-a chemat în faţa instanţei pe patronul Stelei pentru 50.000 de euro. Banii reprezintă vacanţa pe care Becali şi apropiaţii lui au petrecut-o la hotelul afaceristului, de revelionul 2008-2009.

Povestea e mai veche însă scandalul abia a debutat. La finele anului 2008, Gigi Becali şi-a invitat rudele, prietenii şi angajaţi ai Stelei, în jur de 30 de persoane, la Poiana Braşov. Au dorit să petreacă trecerea dintre ani în stil mare, la hotelul de lux deţinut de George Copos. După distracţie, Gigi Becali ar fi plecat fără să plătească.
Şi cu petrecerea s-a sfârşit şi prietenia dintre cei doi. Reprezentanţii hotelului l-au chemat pe Gigi Becali la Tribunal ca să recupereze paguba. Nu pe el direct, ci clubul de fotbal pe care îl deţine. Patronul Stelei are însă o altă versiune.

?Eu am plătit în primul rând, în al doilea rând inventează bani mulţi pe acolo. A făcut el o factură şi-a scris pe ea Steaua. Fără să semneze Steaua, după mintea lui de nebun?, a declarat Gigi Becali.

?Regret atitudinea lui Gigi Becali, care crede că totul i se cuvine fără plată. De asemenea, regret lipsa lui de caracter atunci când i se cere să achite contravaloarea serviciilor de care a beneficiat?, a spus, la rândul lui, George Copos.

Angajaţii lui Copos vor acum peste 190.000 de lei, cazarea şi masa pentru 30 de persoane, pe 6 zile. În plus, vor să primească alţi 13.000 de lei, penalităţi.

Petrecerea Revelionului la hotelul lui Copos era o tradiţie. Lucrurile s-au schimbat în 2010, când Gigi Becali a ales un alt hotel din Poiană.

Observator

×
Subiecte în articol: Gigi Becali George Copos proces
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close