Antena 3 CNN Actualitate Ginerele lui Băsescu îi declară război lui Becali: Îl dau în judecată

Ginerele lui Băsescu îi declară război lui Becali: Îl dau în judecată

Ginerele lui Băsescu îi declară război lui Becali: Îl dau în judecată
03 Oct 2016   •   10:14

Bogdan Ionescu, ginerele lui Traian Băsescu, susţine că îl va da în judecată pe Gigi Becali, scrie dcnews.ro.

Omul de afaceri a povestit sâmbătă că imediat după ce a ieşit din închisoare, Syda i-a cerut 7.000 de euro pentru că a fost implicat într-un accident rutier.
Becali a mai susţinut că ar fi acceptat să îi împrumute lui Bogdan Ionescu acea sumă, dar însă cu o mică condiţie: să meargă la notar să semneze un act înainte să dea din mână respectivii bani.

Acuzat de latifundiarul din Pipera că i-a cerut suma de 7.000 de euro, fostul soţ al Elenei Băsescu a ripostat extrem de dur la adresa acestuia.

"Gigi Becali minte! Nu-l cunosc nici pe el, nici pe neamul lui. Ne-am intersectat de două ori în viaţa mea în locuri publice. Prima oară, la Revelionul trecut, la Hotelul Teleferic din Poiana Braşov. Eram cu Elena şi cu toată familia mea, iar el ne-a apărut în faţă, ne-am salutat reciproc, ne-am urat cele bune de Anul Nou şi atâta tot! A doua oară, l-am văzut în vară, pe plaja de la Caelia din Mamaia. Atunci, nici nu am vorbit", a declarat Bogdan Ionescu, în exclusivitate pentru CANCAN.ro.

"Nu i-am cerut şi nu am luat nicio sumă de bani de la Gigi Becali. Afirmaţiile acestuia sunt mincinoase şi defăimătoare. Nu răspund pentru ce au făcut alte persoane, folosindu-se de numele meu. Îmi rezerv dreptul de a-l acţiona în judecată pe Gigi Becali", a mai mărturisit Bogdan Ionescu.

 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali syda
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close