Antena 3 CNN Actualitate Graficul despre care autoritățile nu vorbesc! Ce se întâmplă, de fapt, cu rata fatalității COVID-19

Graficul despre care autoritățile nu vorbesc! Ce se întâmplă, de fapt, cu rata fatalității COVID-19

Rata fatalității COVID-19, adică rata deceselor raportat la numărul de cazuri, este în scădere în România. Exact în perioada în care numărul de cazuri descoperite crește, rata fatalității e în scădere!

Graficul despre care autoritățile nu vorbesc! Ce se întâmplă, de fapt, cu rata fatalității COVID-19
Sursa foto: Hepta
03 Aug 2020   •   23:15

Au fost 823 de cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore în țara noastră. Până luni, 3 august 2020, 2432 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat. La nivel global, numărul persoanelor confirmate pozitiv pentru COVID-19 a atins duminică dimineață, 2 august 2020, pragul de 18 milioane!

Până acum au fost înregistrate 688.596 de decese provocate de COVID-19. SUA are cel mai mare număr de decese în rândul persoanelor confirmate pozitiv. În Europa au fost peste 2,8 milioane de persoane infectate cu noul coronavirus.

Cele mai multe decese, în Europa, au fost înregistrate în Marea Britanie. Peste 46.000 de decese în Marea Britanie, peste 35.000 în Italia și peste 30.000 în Franța!

Rata fatalității COVID-19, în scădere în România

Previziuni sumbre de la OMS: "Nu există o soluţie magică şi ar putea să nu existe niciodată"

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a transmis, luni, noi previziuni sumbre în privința evoluției coronavirusului. OMS susține că s-ar putea să nu fie dezvoltată niciodată o ”soluţie magică” împotriva noului coronavirus.

Un anumit număr de vaccinuri se află de-acum în faza a treia a testelor clinice, iar noi sperăm să dispunem de un anumit număr de vaccinuri eficiente care să ajute oamenii împotriva infecţiei. Însă nu există o soluţie magică, pentru moment, şi ar putea să nu existe niciodată”, a avertizat într-o conferinţă de presă directorul general al agenţiei ONU, Tedros Adhanom Ghebreyesus.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close