Antena 3 CNN Actualitate O tânără gravidă intrată în travaliu a așteptat patru ore Ambulanța, în Vaslui. Medicilor le-a fost blocat drumul

O tânără gravidă intrată în travaliu a așteptat patru ore Ambulanța, în Vaslui. Medicilor le-a fost blocat drumul

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Vaslui s-a chinuit mai mult de 4 ore să ajungă la o tânără de 18 ani care intrase în travaliu. La intrarea în localitatea în care se afla tânăra gravidă, o maşină a rămas blocată în nămeţi şi din acest motiv ambulanţa nu a mai putut să înainteze.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Ian 2024   •   10:44

”Mai bine de 4 ore i-au trebuit unui echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Vaslui pentru a prelua o gravidă de 18 ani, din comuna Vutcani, pe care au apucat-o durerile facerii.

Apelul la 112 a fost făcut la ora 14:30 și la caz a fost trimis o ambulanță care, la intrarea în localitate, nu a mai putut înainta pentru a ajunge la dispensarul uman comunal din cauza unui autovehicul blocat în nămeți. Pe drumul județean Roșiești - Vutcani au fost trimise utilaje de deszăpezire.

Citește și: Harta temperaturilor resimţite în România. Se ajunge la pragul siberian de -30 de grade Celsius!

Numai că, din cauza viscolului, lucrările de deszăpezire s-au făcut cu mare greutate. La ora 17:00 s-a cerut intervenția șenilatei ISU VASLUI.

În momentul în care cei de la SMURD au reușit sa ajungă la locul blocajului, drumul a fost redat circulației de drumarii vasluieni”, a declarat Daniel Ungureanu, medic SAJ Vaslui.

După 4 ore, ajutaţi de un utilaj de deszăpezire, medicii au reuşit să ajungă la tânăra care a fost preluată şi transportată la Spitalul din Vaslui.

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close