Antena 3 CNN Actualitate Greva de la metrou va dura doar până la ora 12.00, marţi, datorită unui concert umanitar

Greva de la metrou va dura doar până la ora 12.00, marţi, datorită unui concert umanitar

Greva de la metrou va dura doar până la ora 12.00, marţi, datorită unui concert umanitar
Sursa foto: greva
31 Mai 2010   •   13:40

Greva de la metrou va dura numai până la ora 12.00, marţi. Deşi, iniţial, sindicaliştii de la Metrorex anunţaseră că vor fi în grevă de solidaritate până la ora 16.00, un comunicat al Federaţiei Sindicatelor din Transporturi Publice ATU România anunţă restrângerea intervalului orar în care metroul nu va circula.

Motivul este unul inedit. Potrivit comunicatului ATU, decizia vine în urma solicitării unei organizaţii nonguvernamentale care organizează un concert umanitar pentru construirea spitalului Marie Curie.

?În urma solicitării primite din partea Fundaţiei Salvaţi-vă Îngerii, care organizează un concert umanitar pe data de 1 iunie 2010 în Piaţa Constituţiei, având ca scop strângerea de fonduri pentru construirea Noului Spital Marie Curie, Federaţia Sindicatelor din Transporturi Publice ATU Romania (Sindicatele din Metrou şi RATB) anunţă că greva de solidaritate din data de 1 iunie 2010 programată iniţial între orele 4:00- 16:00, se va desfăşura în aceeaşi zi şi în aceleaşi condiţii stabilite anterior între orele 4:00- 12:00? se arată în comunicat.

Marţi mijloacele de transport în comun vor circula la 85% din capacitatea normală, o parte din angajaţii RATB fiind în grevă de solidaritate.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: metrou grevă concert
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close