Antena 3 Actualitate Guvernul lansează site-ul debirocratizării

Guvernul lansează site-ul debirocratizării

de Gabriel Dano    |    27 Noi 2020   •   16:55
Guvernul lansează site-ul debirocratizării
Sursa foto: Pixabay.com

Guvernul lansează sâmbătă portalul simplificare.gov.ro, pe care cetăţenii şi companiile se pot informa cu privire la toate măsurile de debirocratizare prevăzute de Executiv. Lansarea site-ului face parte dintr-un program amplu de simplificare şi digitalizare a procedurilor administrative.

"Începând de mâine va fi operatonal portalul simplificare.gov.ro. În paralel suntem în legătură permanentă cu mediul de afaceri. Până acum am avut peste 50 întâlniri cu grupuri de afaceri și în cadrul subgrupurilor de lucru din cadrul comitetului.

În prezent ne desfășurăm activitatea prin 17 subgrupuri de la domenii precum construcțiile și infrastructura, până la HORECA, de la relații de muncă până la documente medical-administrative și multe altele. (...) Sunt incluse circa 60 de măsuri specifice. În acest moment sunt deja în discuție aproape 200 de alte măsuri ce vor fi adoptate la ședințele următoare ale comitetului.

Ne așteptăm ca reuniunile lunare ale comitetului unde se aprobă aceste propuneri de diminuare ale birocrației să permita adoprarea de-a lungul unui an a circa 1.500 de pagini de măsuri de debirocratizare", a declarat Toni Avramescu Gruia Romani, secretar de stat, Cancelaria Prim-ministrului.

 

 

×
Subiecte în articol: guvern debirocratizare

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close