Antena 3 CNN Actualitate Haos la metrou. Circulaţia a fost blocată, după ce o persoană s-a aruncat în faţa metroului

Haos la metrou. Circulaţia a fost blocată, după ce o persoană s-a aruncat în faţa metroului

Haos la metrou. Circulaţia a fost blocată, după ce o persoană s-a aruncat în faţa metroului
Sursa foto: Foto arhiva Agerpres
06 Dec 2013   •   08:46
UPDATE 09.05 - Femeia în vârstă de 40 de ani care s-a aruncat în faţa metroului, în staţia Piaţa Romană, a fost scoasă de sub şinele trenului conştientă şi transportată la Spitalul Floreasca din Capitală.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Opriţa, a spus că femeia este conştientă, nu are leziuni externe vizibile, fiind în investigaţii.
   
Oficiali din Poliţia Capitalei au precizat că femeia a fost identificată, aceasta având 48 de ani.


Circulaţia metroului pe
Magistrala Berceni - Pipera a fost blocată timp de mai multe minute, vineri dimineaţă, între Piaţa Romană şi Universitate, după ce o persoană s-a aruncat în faţa metroului.

Potrivit
purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile, o persoană s-a aruncat în faţa metroului la staţia Piaţa Romană, informează Mediafax.

Circulaţia la metrou a fost oprită pe linia unde s-a produs accidentul, între Piaţa Romană şi Universitate, şi se desfăşoară normal în celălalt sens.
   
Incidentul a fost semnalat la 112, în jurul orei 08.30, la staţia de metrou Piaţa Romană fiind trimise echipaje de prim ajutor şi de descarcerare.
   
Călătorii sunt anunţaţi de reprezentanţii Metrorex că circulaţia se desfăşoară cu dificultate, între Piaţa Romană şi Universitate, din cauza unui caz de suicid.




×
Subiecte în articol: metrou
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close