Antena 3 CNN Actualitate Harghita: Sala de sport polivalentă din Misentea, mistuită într-un incendiu de amploare

Harghita: Sala de sport polivalentă din Misentea, mistuită într-un incendiu de amploare

Harghita: Sala de sport polivalentă din Misentea, mistuită într-un incendiu de amploare
Sursa foto: Foto: Mediafax
09 Feb 2012   •   19:51

Sala de sport polivalentă din localitatea Misentea, judeţul Harghita, a fost distrusă, joi, în urma unui incendiu puternic, pagubele fiind estimate, la prima vedere, la două milioane de lei, informează Mediafax.

Administratorul sălii de sport din Misentea, comuna Leliceni, a observat că iese fum din cupola sălii şi l-a sunat pe primar, care a sunat la 112.
   
Două echipaje de pompieri cu două autospeciale de la Detaşamentul din Miercurea Ciuc au încercat să stingă incendiul însă flăcările, care ardeau mocnit sub ţiglele de pe acoperiş, au izbucnit puternic în exterior.
   
Cupola care acoperea sala de sport polivalentă, din lemn, a cedat după trei ore şi s-a prăbuşit în interiorul clădirii, în pofida eforturilor făcute de pompieri.
  
Primarul comunei Leliceni, Pall Peter, a afirmat că "este catastrofa vieţii" sale, pentru că a avut ideea construirii sălii.
   
El a menţionat că sala multifincţională a fost finalizată în 2007, după cinci ani de muncă, şi a costat un milion de dolari, fiind finanţată parţial din fonduri guvernamentale.
   
Primarul a spus că sala va fi reconstruită şi că ea era asigurată.

×
Subiecte în articol: Harghita pompieri
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close